Nektek melyik táp vált be ( kölyök yorki-többi lent)?
A Royal Canin egy túl reklámozott, de valójában rossz minőségű táp.
Ha mindenképpen ragaszkodtok a táphoz, akkor a Platinumot tudom ajánlani, szerintem az egyik legjobb most a piacon. [link]
Az Orijen is jó, de mivel egy árkategória, én inkább Platinumot vennék.
De egyébként a nyers húsnál nincsen jobb. Az enyém, (3kg-s máltai) is azt eszik gond nélkül.
Egyébként sztem nem lesz probléma, ezt a tápot általában szeretik.
Viszont, jó tanács, hogy ne hagyd válogatni, mert a végén tényleg semmit sem fog megenni. Ha ott hagyja, akkor vedd el, és kínáld meg vele minden este, de ne könyörögj neki. A kutyák több napig is simán el vannak kaja nélkül, nem kell megsajnálni. Én még nem hallottam olyat, hogy kaja mellet éhen halt volna kutya.😉
Orijen vagy acana.
Az én 60kg-os bullmasztiffom és a feleségem 2 yorkie-ja 2 féle orijent és 1féle acana-t esznek keverve. Meg kapnak csontot a kicsik havi egyszer a nagy 3-szor havonta
Az enyém royal canin-t eszik és imádja. Kipróbáltunk más tápot is pl azt amit te mondtál (
Orijen puppy) de azt nem érte meg. Szóval szerintem a royal canin a legjobb😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!