Mit tegyek, hogy ne nyűszítsen?
9 hetes kutyát még bent kellene tartani a házban, magad mellett éjjel, és fokozatosan szoktatni az egyedülléthez.
Egyébként hamarosan elmúlik ez az időszak. Tudom, hogy nehéz, de ne reagálj a hisztire, viszont ha egyedül marad egy pillanatra, és csendben van, akkor menj vissza hozzá, és dicsérd, jutalmazd.
Nekem a kiscsibéim csinálták ezt :D
De a kutyám is csinálta, amikor idekerült. Ne sajnáld meg, és menj oda hozzá, mert később nem tudod majd megnevelni! Éreztetned kell vele, hogy TE vagy a főnök! :)
Szerintem a plüss állat, vagy rongy a te illatoddal jó lehet. Nekünk az első naptól kezdve azon alszik a kutyánk (kint). A másik, ami eszembe jutott, hogy mielőtt lefeküdnél, akkor adj neki enni, esetleg langyos tejet (kecsketej a legjobb), hátha "beájul", ha jól lakik.
A másik, amit javasolnék, hogy egy kicsit próbáld leszoktatni magadról. Legyen egyedül, amikor napközben otthon vagy. Muszáj megtanulnia, mert titeket is idegesít, és a szomszédok sem feltétlenül örülnek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!