Harmadik kutyának jó döntés lenne egy amstaff?
Figyelt kérdés
Eddig volt egy dalmatám és egy beaglem,most szeretnék egy amstaffot. Ezzel a kettő kutyával elég jól elvoltam,szót fogadtak. Most ugye jönne ez az amstaff. Szerintetek ez a 2 kutya után tudnék vele bánni? Mindennek utánanéztem,hogy mire kell figyelni meg stb de gyakorlatban nyilván más.2016. jún. 18. 19:14
1/10 anonim válasza:
Szerintem egy Huskyval jobbanjárnál :)
2/10 anonim válasza:
Jó ez a kutya nincs vele semmi baj. Sokat mozogj vele. Ha morog csapj oda vagy rázd meg. Ha pl amikor eszik te meg elkérdet a tálját vagy csak közeledsz és morog azonnal blokkold és utána már ne kapja meg a kajáját. Így elsőre vegyél szerintem szukát és ivartalanítsd és vidd el oviba/suliba. Őrző-védőre ne járj vele. A kisgyerekeket nagyon szeretik főleg a szukák. De azért sokat szeretgesd.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) én most egy kant néztem ki,az nagy baj lenne? Vinném kutyasuliba az biztos és szeretgetésben sem lenne hiánya:) köszi a kajás tippet:)
2016. jún. 18. 19:31
4/10 anonim válasza:
Nem lenne csak egy picit jobban kell fogni.
5/10 anonim válasza:
1.vagyok. Nyugodtan pontozzatok le! Miért is ne pontoznátok le?
6/10 A kérdező kommentje:
#1 én zöld pacsit adtam,mert először huskyt szerettem volna de mégis ez a fajta lett;)
2016. jún. 18. 20:30
7/10 anonim válasza:
Ha van elég pénzed megfelelően táplálni őket(gabonamentes táp vagy barf, nem pedig pedigree meg royal, stb.. meg maradék) akkor simán. Annyi hogy ne szaporítótol vásárolj, hanem kennelből törzskönyveset vagy fogadj örökbe fajtamentőktől vagy máshonnan. :)
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) menhelyen találam egy kölyök amstaffot,őt szeretném elhozni:)
2016. jún. 19. 07:32
9/10 anonim válasza:
Orijen, acana tápok nálam beválltak
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi,szerintem majd kipróbálom őket
2016. jún. 19. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!