Mennyi ideig hagyhatom itthon egyedül a 4 hónapos yorkim?
Figyelt kérdés
2008. szept. 26. 20:14
1/6 anonim válasza:
ha raksz le kutyapelust,vizet,meg tudod oldani a háromszori etetést.nekem volt,h a sógórnőm jött át ebédet adni nekik.
én max.8-9 órára hagyomm őket itthon,de ők ketten vannak,és még így is majd megszakad a szívem amikor itthonhagyom őket.szerintem ez is sok,de dolgozni kell. :-(
2/6 A kérdező kommentje:
Köszii:)
2008. szept. 26. 21:05
3/6 anonim válasza:
Nekünk is yorkink van, bár már több éves, de mindig vigyáz rá vki, mert ha nincs rendszeresen pisiltetve, akkor be szokott gyulladni a veséje, meg vigyázni h ne ugráljon, mert valószínű a túltenyésztéstől, de a csontozatuk sem től erős. mi pár órákra szoktuk otthon hagyni, 4-5 óránként mindig hazaszalad hozzá valaki, bár nyilván kibírja ha több óráig sincs vele valaki, ha hozzászokik, vagy tudja, hogyha hívja a természet akkor hova szabad neki, de azért egy 4hónapos kutyus még picike, szóval én azt ajánlom amennyire lehet légy vele. remélem nem ijesztettelek meg:D
4/6 A kérdező kommentje:
Köszii:)))))
2008. szept. 27. 23:12
5/6 anonim válasza:
Pelus,víz,napi 3 etetés, legalább 1 rövid és egy nagy séta. Otthon lehet hagyni,de nagyon sír és panaszkodik,amikor hazaérsz!Én mindenhova viszem szinte,még az irodába is. Ha veszel kistesót,talán jobb lesz,de a lakás bánhatja...
6/6 anonim válasza:
Nekem 8 hónapos a kutyus, és vannak napok mikor 8-9 órát egyedül marad. Már 4 hónapos kora óta. Reggel van egy nagy séta, víz, és kaja bőven, és simán kibírja. Persze az öröm mikor hazaérek, páratlan, és nagyon sokat kell utána foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!