múlt tavasszal le bontották a hátsó épületüket, ami kerítésként szolgált a két telek között, és nem építettek oda semmit, és kerítést sem emeletek, mikor megvettem a kutyát, odatettünk egy osb lapot, gondolván hogy majd megcsinálják ott a kerítést. namost nem csinálták meg, és elmentek itthonról, a csirkéket nem zárták be, szabadon kószáltak a kertjükben, a kutya ledöntötte az osb lapot, és át ment, a többi adott... szerintem ez nem teljesen az én hibám, mivel ők nem csinálták meg a saját kerítésüket egy évig, szerintetek?
nem, viszont van egy jogszabály erre, miszerint balról az a tulaj feladata a kerítés, nehogy már én emeljek neki kerítést, mert neki nincs kedve csinálni, meg itt se laknak csak ide tettek 8 csirkét 1 hétig egyedül bóklászni a kertbe
2010. ápr. 12. 20:37
12/20 anonim válasza:
mondd h a róka volt!
tedd vissza az osb lapot, és vidd el egy időre a kutyát ismerőshöz..
2010. ápr. 12. 20:56
13/20 anonim válasza:
Egy csirke kb. 400 forint. Szerintem fizesd ki a kárt aztán ennyi.
2010. ápr. 12. 20:59
14/20 Akiteki válasza:
400 ft??? Fenébe! Túlfizettem a múltkor a szomszédot! Egy ezrest adtam egy árva tyúkért. :))
2010. ápr. 12. 22:02
15/20 anonim válasza:
Bizony tényleg a Te hibád!
Ha te kutyát tartasz , és a szomszéd nem csinál kerítést akkor neked kell , a kutyád biztonsága miatt! Ez alap dolog!
Ha az ő csirkéi mentek volna át akkor nem lennél hibás, de te kutyád átment a szomszéd udvarába , és ott kárt tett . Ez esetben a te felelősséged .
Sajnos ez van :S
2010. ápr. 13. 10:21
16/20 anonim válasza:
Fizesd ki,pár száz forintot megér egy jószomszédi viszony.
Sajnos a te kutyád ment át,kerítés ide vagy oda,de neked kéne megoldani,hogy ne menjen át.Ha a csirke ment volna át,akkor nem lenne semmi gond
Nálunk is fogta már meg a kutya a szomszéd csirkét,de ott az jött át. Ez senkinek nem a hibája,a kutya megfogta,mi kifizettük,nem azért mert kellett,de annyi baj legyen
2010. ápr. 13. 10:55
17/20 anonim válasza:
Te vagy a hibás. Mégis milyen gondolkodás az hogy ha belepusztulok sem csinálom meg a kerítést mert az övéké? Hát most jobb? Ez tudod milyen kb? Mint mikor azt mondja a nő miután terhes lett " a barátom nem akart gumit húzni, hát én mégis mit tehettem volna?" Hát b+ nem fekszel le vele... Azért mert a másik hülye volt még nem kell neked is annak lenni és rá hárítani. Az ő dolga lett volna de te megakadályozhattad volna a bajt...
2010. ápr. 13. 12:20
18/20 anonim válasza:
szerintem fizesd ki a csirkéket, azzal a feltétellel, hogy saját költségével húz egy kerítést, a későbbi problémák elkerülése végett.
2010. ápr. 13. 18:06
19/20 A kérdező kommentje:
a csirkét mindenképp kifizetem, ezen nem is gondolkoztam, engem csak az bánt, hogy alig van pénzünk, a saját kerítésünket kigazdálkodtuk, megcsináltuk hogy ne tudjon ott kimenni, az ő kerítésére sajnos már nincs pénzem, és úgy gondolom hogy ez nem az én hibám hogy ő nem képes még egy nyamvadt drótkerítés sem odatenni, ja és azóta itt sem volt, a csirkék azóta is kinnt rohangálnak a kertben, nem eteti és nem itatja őket senki, úgyhogy az is érthető lenne, hogy ha aztmondanám, hogy maguktól pusztultak el, dehát nem leszek ilyen, és bevallom neki és ki is fizetem
2010. ápr. 15. 09:15
20/20 anonim válasza:
Mond azt,hogy a tyúk ment át azt kész:) nem ám sztem fizesd ki..nem nagy összeg,és beszéld meg a szomszéddal,hogy a kerítést fizetitek-e ketten,ha nem akkor neked kell:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!