Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nézik le ennyire a kuvaszt?

Miért nézik le ennyire a kuvaszt?

Figyelt kérdés

Egy eset a sok közül:

Tegnap előtt sétáltatás közben szembe jött egy öregember és csak úgy odszólt, hogy miért tartok ilyen bolond kutyát?

2010. ápr. 12. 19:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%
Az az igazság a kuvaszról, hogy több is volt a családban. Az egyik megvadult, le kellett lőni, de szerintem sem egy stabil kutya, csakúgy mint a kaukázusi juhász. A kuvasz kiváló tanyára, de városban könnyen idegbeteg lehet.
2010. ápr. 12. 19:25
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Azért, mert az emberek nem tájékozódnak, mielőtt megveszik és ha nem tudják nevelni, akkor persze, hogy megbolondul, megvadul. A hülye emberek pedig csak annyit látnak, hogy jaj, már megint megvadult egy kuvasz. Persze a kuvaszt nem kérdezik meg, hogy jól bántak-e vele...
2010. ápr. 12. 19:26
 3/11 anonim ***** válasza:
16%
igen. Nekem két balesetem volt, két különböző kuvasszal. De olyanok, hogy anya vitt még régebben haza biciklin, kiugrott a kutya és letépett a bicikliről. Annyi szerencsénk volt, hogy kinn volt a gazdája. A másik olyan volt, hogy ott állt mellettem a gazdi, és úgy támad nekem a kutya, pedig rá se néztem, egy apró mozdulatot se tettem. A gazdáját se "fenyegettem". De tanyára meg remek kutyák, az biztos:)
2010. ápr. 12. 19:28
 4/11 anonim ***** válasza:
41%

Mert a legtöbb kuvasz h_lye lesz!

De más kutya is,de valahogy a kuvaszról az emberek

95% az jut eszébeelöszőr,hogy megfog bolondulni és félni kell tőlük!

Ugyan az,mint a beaglenél a makacsság,minda 2 kutya esetében a java része a gazdán múlik és arról,hogy hoonnan veszik.Az ilyenekkel meg ne is foglalkozz,tudod

te az igazságot.(:

2010. ápr. 12. 19:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek hulyek!Nekem tobb kuvaszom is van es semmi bajuk.Tudni kell banni veluk es feladat kell nekik.
2010. ápr. 12. 19:37
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
hát érdekes.Nekünk is volt kuvaszunk,mégis tök normális volt!
2010. ápr. 12. 19:39
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Így van nekem is normálisak, stabilak és kiegyensúlyozottak a kuvaszaim. Vidéken családi házban élünk. Kérdezzük már meg a kuvaszokat, hogy hogyan nevelte őket a gazdája, meg mellesleg tanyán az idős bácsit is, hogy mennyit törődött a kutyájával, azon kívül, hogy belenevelte,h ogy minden közeledőt szedjen szét. Biztos lehetsz benne, hogy az esetek 95 %-ban az gazdin kéne százat verni nem a kutyán.
2010. ápr. 12. 19:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem a kuvaszkat! Volt is. Az a kutya egyéniség,úgy kell vele bánni. Nem szabad láncon tartani, foglalkozni kell vele sokat, le kell kötni a figyelmét. Ha nem foglakoznak vele elget, nem fárasztják, képes szökőssé válni, láncon tartva megvadulni.

Nekik nem elég, hogy kint vannak az udvaron, foglalkozni is kell vele.

2010. ápr. 12. 19:43
 9/11 anonim ***** válasza:
*kuvaszokat
2010. ápr. 12. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
És pl az én kedvencem, a mudit miért nézik le? Hát a német juhászt, a beagle-t, a tacskót stb? Ugyan már! Mindenki érzkenyebb a saját kutyájára! Ez nem azt jelenti hogy most mindenhol lenézik a kuvaszt, csak találkoztál egy hülye emberrel. Szerintem nincs olyan kutyás aki kiviszi az utcára a kutyáját és még nem szóltak be neki valami miatt.
2010. ápr. 13. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!