Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok?

Milyen kutyát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Középméretű kutyust szeretnék majd (kölyök foxi mellé). Könnyen kezelhető legyen, barátságos, ne csak egy embert fogadjon el. Lényeges, hogy szeresse a gyerekeket. Boxeren gondolkoztunk, le tudnátok írni a véleményeteket róla? Tudnátok másik fajtát is ajánlani? Köszönöm:)
2010. ápr. 12. 19:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szia! A boxer nagyon jó választás lenne! Nekem van egy fehér boxim, haláli kutya! Imádja a gyerekeket, nyugodtan nyúzhatják, birkózhatnak vele nem kap oda, ha már elege van inkább odébb áll. Házőrzőként nem a legjobb, de jelez ha kell. Nem ugat egész nap, csak egyszer- egyszer vakkant. Szereti a sok mozgást, imád nagyokat túrázni, viszont nyáron nehezen bírja a meleget.

Most így ennyi jutott az eszembe.

2010. ápr. 12. 19:24
 2/16 A kérdező kommentje:
De azért kívül tartja az embereket nem? Szóval ha idegen jönne be, akkor ugat és morog, nem nyalja körbe őket kerítésen keresztül, ugye?
2010. ápr. 12. 19:30
 3/16 anonim ***** válasza:

Háááát... Az enyém valahogy csak azokat az embereket ugatja aki:

1. lassan megy(álatalában az idősek)

2. ittas

3. akik ordibálnak, hangoskodnak

4. postás

De elég sokan félnek tőle, elég csak ha odamegy a kerítéshez, általában aki nem ismeri ezt a fajtát, a mogorva tekintetéből azt lájta hogy húúúú de mérges, meg vad. Szóval sokszor elég a kinézet. Azt már megsem említem amikor sétálni megyünk. :)

2010. ápr. 12. 19:34
 4/16 anonim ***** válasza:
A boxer tekintete elég ijesztő, max ezért jó házőrzésre, de magában szerintem sem egy agresszív kutya. Én inkább rottweilert javasolnék, bár lesz aki szerint ez hülyeség. Ez az én véleményem.
2010. ápr. 12. 19:35
 5/16 anonim ***** válasza:

A boxer jó válaszáts!

De én a labradort/goldent ajánlom.

A golden gyönyörű kutyus,inteligens,okos és borzasztó gyerek törő.Türelmesek,de megvédi a falkaját!

Igaz nem a legkisebb kutyákhoz tartozik.

Nállunk a sok kisgyerek 1 éves kortól lovagolnak a kutyuson (vagyis próbálnak) nyuzzák szegénykét ha itt vannak,de még halk morgás se hallatszik,vigyázz rájuk és NEM EGYGAZDÁS kutya.Én őt tudom ajnálani a legjobban,nyugodt szívvel :)

2010. ápr. 12. 19:37
 6/16 A kérdező kommentje:
csak pici ne legyen az a lényeg:) Van még ajánlás? Rottit azért nem szeretnék, mert a szomszédba is az van, és borzasztóan megutáltatta velem a fajtáját, mert nagyon mocsok... De mondjuk csak azért, mert semmilyen nevelést nem kapott. De édesapám se szeretne.
2010. ápr. 12. 19:40
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

én is a labradort/goldent ajánlom

imádnivaló kutyák és nagyon szeretik a gyerekeket.

a a labrador nagyon megszeret valakit akkor azt meg is védi(nem harap csak ugat)

bár én inkább megsimogatom a labradorokat ha látok egyet

2010. ápr. 12. 19:44
 8/16 anonim ***** válasza:

Golden..golden.

Hány éves gyerekekhez lenne?Hátha más fajtát is tudnék NYUGOTTAN ajánlani.

2010. ápr. 12. 19:45
 9/16 A kérdező kommentje:
kettőtől felfele:)
2010. ápr. 12. 19:55
 10/16 A kérdező kommentje:
De max csak egy simihez lenne odaengedve, az is felügyelettel...
2010. ápr. 12. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!