Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van-e olyan kutya fajta és,...

Van-e olyan kutya fajta és, hogy ha van milyen fajta ami kicsi (nem nő meg nagyra) puha világos szőrű? E

Figyelt kérdés

#kutya #világos #kicsi #puha szőrű
2016. jún. 14. 21:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Kertben nem tartható kis testű kutya mert egy hidegebb fuvallatnál megfázik és elpusztul. A mit tudsz neki nyújtani pedig nem arra vonatkozott, hogy mit teszel az ellen, hogy ne dögöljön meg 2 nap után (minden nap etetni...) hanem, hogy mit teszel, hogy ne csak létezzen hanem éljen is. Sportok, külön foglalkozás, tanítás, kutyasuli, nyaralások, napi hány óra foglalkozás stb.
2016. jún. 14. 21:26
 12/34 anonim ***** válasza:
18%
Persze, rengeteg ilyen kutyus van, pl. bichon frisé, bolognase, máltai selyemkutya, havannai pincs, bolognai pincs, si-cu.
2016. jún. 14. 21:27
 13/34 anonim ***** válasza:
65%
De azért az ilyen kutyák jócskán nem arra vannak hogy kitedd a kertbe enni adj neki és napi egyszer rá nézz hogy él-e még. Ja meg dicsekedni vele hogy milyen cuki. Szerintem is a menhely a legjobb választás.
2016. jún. 14. 21:29
 14/34 anonim ***** válasza:
39%
Neked plüsskutya való.
2016. jún. 14. 21:35
 15/34 A kérdező kommentje:
Nagyon... Ha ennyira érdekel én Németjuhászt vagy Golden retviert szeretnék. Csak, hogy anyám nem engedi és csak valami ilyesmit engesne. És én minnél hamarabb akkartam egy olyan fajtát keresni. És a helyet, hogy ezt segítette volna valaki oda vágja nekem, hogy ,,neked plüss kutya való". Hát kösz nagyon sokat segítettél és a kedvesévedhez meg nem is mondok semmit...
2016. jún. 14. 21:38
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nem akarok bunkó lenni, de miért bántjátok a kérdezőt? Nem is ismeritek, nem tudjátok, hogy hogyan akarja tartani a kutyáját, de beszólogattok neki, hogy inkább vegyen plüsskutyát. De miért, mert a világos színű kiskutyák tetszenek neki? Na bumm, nekem meg a husky tetszik, azért lett olyan kutyám. Az emberek első körben a kutya külsejébe szeretnek bele, és onnantól szűkítik a kört a személyiségjegyek alapján. Nem értem, hogy mi ezzel a gond.
2016. jún. 14. 21:40
 17/34 anonim ***** válasza:
De ha ennyire kutyát akarsz niért nem olvasol utána hogyan is kell nevelni egy kutyát? Megsúgom nem arról szól hogy enni adsz neki és sétáltatod ha eszedbe jut.
2016. jún. 14. 21:40
 18/34 A kérdező kommentje:
Nem!! És ha nem tudsz segíteni akkor szia
2016. jún. 14. 21:42
 19/34 anonim ***** válasza:
16# azért ajánlottzk a plüssöt mert szegény annyira tapadztalatlan hogy az katasztrófa. Kutya hejett inkább egy kutyás könyv kell aztán majd ha megértette hogy a kutyát nem csak etetni kell akkor lehet kutyája.
2016. jún. 14. 21:43
 20/34 A kérdező kommentje:
Neked meg egy helyesírási könyv nem ártana
2016. jún. 14. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!