Van-e olyan kutya fajta és, hogy ha van milyen fajta ami kicsi (nem nő meg nagyra) puha világos szőrű? E
Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 21:11
11/34 anonim válasza:
Kertben nem tartható kis testű kutya mert egy hidegebb fuvallatnál megfázik és elpusztul. A mit tudsz neki nyújtani pedig nem arra vonatkozott, hogy mit teszel az ellen, hogy ne dögöljön meg 2 nap után (minden nap etetni...) hanem, hogy mit teszel, hogy ne csak létezzen hanem éljen is. Sportok, külön foglalkozás, tanítás, kutyasuli, nyaralások, napi hány óra foglalkozás stb.
12/34 anonim válasza:
Persze, rengeteg ilyen kutyus van, pl. bichon frisé, bolognase, máltai selyemkutya, havannai pincs, bolognai pincs, si-cu.
13/34 anonim válasza:
De azért az ilyen kutyák jócskán nem arra vannak hogy kitedd a kertbe enni adj neki és napi egyszer rá nézz hogy él-e még. Ja meg dicsekedni vele hogy milyen cuki. Szerintem is a menhely a legjobb választás.
15/34 A kérdező kommentje:
Nagyon... Ha ennyira érdekel én Németjuhászt vagy Golden retviert szeretnék. Csak, hogy anyám nem engedi és csak valami ilyesmit engesne. És én minnél hamarabb akkartam egy olyan fajtát keresni. És a helyet, hogy ezt segítette volna valaki oda vágja nekem, hogy ,,neked plüss kutya való". Hát kösz nagyon sokat segítettél és a kedvesévedhez meg nem is mondok semmit...
2016. jún. 14. 21:38
16/34 anonim válasza:
Igazán nem akarok bunkó lenni, de miért bántjátok a kérdezőt? Nem is ismeritek, nem tudjátok, hogy hogyan akarja tartani a kutyáját, de beszólogattok neki, hogy inkább vegyen plüsskutyát. De miért, mert a világos színű kiskutyák tetszenek neki? Na bumm, nekem meg a husky tetszik, azért lett olyan kutyám. Az emberek első körben a kutya külsejébe szeretnek bele, és onnantól szűkítik a kört a személyiségjegyek alapján. Nem értem, hogy mi ezzel a gond.
17/34 anonim válasza:
De ha ennyire kutyát akarsz niért nem olvasol utána hogyan is kell nevelni egy kutyát? Megsúgom nem arról szól hogy enni adsz neki és sétáltatod ha eszedbe jut.
18/34 A kérdező kommentje:
Nem!! És ha nem tudsz segíteni akkor szia
2016. jún. 14. 21:42
19/34 anonim válasza:
16# azért ajánlottzk a plüssöt mert szegény annyira tapadztalatlan hogy az katasztrófa. Kutya hejett inkább egy kutyás könyv kell aztán majd ha megértette hogy a kutyát nem csak etetni kell akkor lehet kutyája.
20/34 A kérdező kommentje:
Neked meg egy helyesírási könyv nem ártana
2016. jún. 14. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!