Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 8 hetes német juhászom van....

8 hetes német juhászom van. Lehet pár kérdése?

Figyelt kérdés

Először is bélgyulladással hoztam sajnos el, így 3 napig nem evett. Most meg csak a színtiszta húst eszi meg. Még akkor sem eszi meg ha egy kis főtt rizs van bele keverve, de mivel 3 napig infúzión volt, mert hamar legyengült, így nem merek kockáztatni. --> hogyan fog mást is megenni később?

Van egy kerti tavunk és már egyszer belement és úszott is de nem hiszem, hogy ki tudna a peremnél jönni így kiszedtem belőle, mert kicsit megijedtem, de most meg minden léptét őrizni kell. --> mit csináljunk nem fullad meg ha megint belemegy? Van valakinek tó is és kutyus is?

Valamint az állatorvos azt mondja, hogy a német juhászok hisztisek, de a miénk valahogy állandóan elégedetlenkedik, nyüszög ha nem körülötte forog a világ. Ez általános? bármilyen jótanács jól jön.

Mindíg is volt kutyánk,de most először van sajátom (most költöztünk), szerintetek túlféltem?

2016. jún. 14. 15:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
53%

Az ilyen szaporítókat csak úgy lehet megfékezni, hogy senki nem vesz tőlük kutyát! Ha megveszel egy beteg kölyköt, gyárt utána 10 másikat, hisz neki megéri, és mindig lesznek olyan gazdák, akik csak azt az egy kölyköt látják, de a hátteret nem figyelik, a következmények már nem érdeklik őket! Ahogy téged sem! Hogy hány kutya fog születni és szenvedni, mert te pénzelted ezt az embert, az téged már nem érdekel!

Sosem fogom már ezt megérteni. Ha kölyök kell, de olcsón, miért nem menhelyről hozol el kiskutyát? Azzal legalább jót teszel, így meg csak tovább generálod ezt az amúgy is gyomorforgató helyzetet...

2016. jún. 14. 20:49
 22/26 anonim ***** válasza:
93%

Kapjatok már észhez! Hiába van igazatok, most már nála van a kutya. El lehet mondani 100x, hogy mennyire elb@cta, szerintem elsőre is megértette. Dedós módjára lepontozzátok azt aki segíteni akar a KUTYÁN, ő nem tehet semmiről. Vagy csak az a jó aki veletek együtt fröcsög?

Ha ennyire értetek a kutyához nyilván segíteni is tudnátok 1-2 hasznos tanáccsal, már előtte elmondták sokan, hogy el lett tolva a dolog. Vagy vigye vissza és kérje vissza a pénzt?

Megtanulta szerintem, hogy szaporítótól nem vásárolunk, de könyörgöm már nála van az a nyomorult kiskutya, mennyiből tartana segíteni?

2016. jún. 14. 21:07
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszi 22-es. Ott a pont!
2016. jún. 14. 21:18
 24/26 anonim ***** válasza:
50%

Igen, nála van a kutya. De mint ahogy fentebb írta a kérdező, ez szinte családi hagyomány náluk, hogy szaporítótól vásárolnak kutyát. Bocsánat, hogy legalább azért kampányolok, hogy ez a szép hagyomány megszűnjön és a következő kutya már ne szaporítótól legyen! Bár a kérdező reakcióiból ítélve erre nem sok esély van...

De a kérdésekre a válasz: az orvos tudja majd megmondani, hogy mikor mit ehet, mit kellene ennie a kutyának, amíg fent áll a veszélye, hogy visszaesik a bélgyulladásban. Könnyen lehet, hogy sosem lesz igazán jó az emésztése a kutyának.

Egy 8 hetes kutya még nem tud úszni, így lesz gond, ha belemegy a vízbe, nem tud kijönni és senki sem tudja kivenni!

Egy kölyök, akárcsak egy gyerek igényli a foglalkozást. Ez nem hiszti, hanem szimplán a gazda figyelmét akarja magára vonni. Arra külön meg kell tanítani, hogy egyedül, nyugodtan is tudjon maradni.

2016. jún. 14. 21:37
 25/26 anonim ***** válasza:
41%

Senkinek nem azzal van a baja ami ellen kampányolsz, mert egy előző hozzászólásomban kifejtettem a vèlemènyem erről -szerintem- kultúráltan.

Én nem gondolom,hogy ne tanulna most ebből az esetből, csak annyit mondtam, hogy szerencsétlen kiskutya nem tehet semmiről, így ha tudunk segíteni akkor segítsünk neki. :)

2016. jún. 14. 21:46
 26/26 anonim ***** válasza:
Hogy van a kutyus? Hogy haladtok a nevelèssel? :)
2016. jún. 22. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!