Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az Akitám lógatja a farkát....

Az Akitám lógatja a farkát. Miért?

Figyelt kérdés
Eddig mindig felkunkorodott ahogy kell de pár napja folyamatosan leengedi egyre hosszabb időre. Mi lehet a probléma? Ugyan azt csinálja amit eddig semmi nem változott. :( Már játék közben is csak ritkán emeli fel.

2016. jún. 13. 17:38
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Jó alaposan áttapogattam,átmasziroztam de semmi reakció :( Nem tudom mi lehet. De talán holnap vagy holnap után elvisszük dokihoz. Szerintem nem olyan sürgős hogy rögtön rohanjunk de mindenféle képen elvisszük dokihoz. Az a fura hogy alapból merev volt de most ilyen laza és lötyögős.
2016. jún. 13. 20:54
 12/24 bollocks ***** válasza:
71%
Te írtad, hogy nem hivatalos tenyésztőtől vetted, akkor hogy lenne már törzskönyves? És ha nem az, akkor honnan tudod, hogy kik voltak a felmenői?
2016. jún. 13. 21:17
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem magyar országon vettem. Van törzskönyve és egy weboldalon néztem vissza az ősöket.
2016. jún. 13. 21:24
 14/24 A kérdező kommentje:
Annyira utálom mikor csak okoskodni tud valaki :( Miért nehéz elhinni hogy van törzskönyve?? Hát csak jobban tudom hisz nálam van.
2016. jún. 13. 21:28
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo,ne torodj az ilyen bollock fele okoskodokkal.

Furcsa,hogy nem reagal a tapintasra,azt gondoltam volna,hogy serules de ugy latszik megsem.

2016. jún. 13. 21:47
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Meg egy mod van amibol kideritheted,hogy serules vagy nem.

Probald megfogni a farkat es emelni folfele.

Uszott a kiskutya a kozelmultban?

2016. jún. 13. 21:52
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem úszott. De most az jutott eszembe hogy hempergés közben talán túlságosan visszanyomta mert hát a hátára kunkorodik. Mikor hevesen kezd játszani nem igen figyeli hogy hogy áll a farka. Egyébként ürítésnél felkunkorítja ahogy szokta, aztán rögtön le is engedi. Hát nem tudom. Talán a doki tud majd segíteni.
2016. jún. 13. 21:56
 18/24 A kérdező kommentje:

Hát meghalok :'DDD nézzétek [link]

És amúgy talán igaz mert ilyesmi van és amúgy mielőtt elkezdődött kb. 3 órát sétált és játszott egy huzamban. Elméletileg mire dokihoz megyünk elmúlik. Ha mégsem akkor aggódunk tovább de jót röhögtünk a cikken :DD Az életkor nem stimmel de a többi igen :DD

2016. jún. 13. 22:10
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Azert kerdeztem ha uszott mert nagyon ritkan ugyan de elofordul kutyaknal affele "izomlaz" amikor a farkukat erofeszitesbe telik felemelniuk,ez uszas vagy mas megerolteto tevekenyseg (akar heves farkcsovalas huzamosabb ideig)utan szokott elofordulni,nagyon ritka ugyan de elofordul. Ha az akkr par nap utan elmulik.

Ha emelgeted,tapogatod a farkat,tapogatod a hatherincet es nem nyuszit,nem mutat fajdalomra utalo jeleket akkor ilyesmi lehet.

2016. jún. 13. 22:11
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszi.
2016. jún. 13. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!