Milyen fajta kutyák lehetnek?
Bár menhelyi kutyák, szóval lehet keverékek, de ebben az esetben, milyen fajtákat ismertek fel bennük?
Elnezest ha megsertettem a kutyusokat de szerintem ebben semmi csunya nincs,nalunk ezt a szot hasznaljak olyan kutyakra aminek nem ismert a szarmazasa,osei. Es keverek az mint pl az en kutyam mert neki az apja Kangal es az anyja KAJ,szoval keverek mert ket fajtatiszta kutyanak a kevereke,vagy ahogy itt mondjak a nem torzskonyves kutyakra(nagyon tevesen!) "fajtajellegu keverek" mivel kulsore pont olyan mint a KAJ,tehat "fajtajellegu" De hat akkor legyenek keverekek ha az jobban hangzik:)
A lenyeg az,hogy nagyon aranyosak es szepek.
Németjuhász, akita lehet bennük sztem. :) Nem akarok senkivel kötözködni csak simán leírom nem sértésnek! Ha:2ugyan olyan fajtából származó fajtatiszta kutya kölyke=Fajtatiszta
2külömböző fajta, de mindkét szülő fajtatiszta=Fajtakeresztezett
Fajtatiszta+Fajtakeresztezett=Keverék(korcs)
Fajtakeresztezett+Fajtakeresztezett=keverék
Keverék+keverék=keverék
7-es egyetertek veled es igy logikusan hangzik.
Ezt akartam en is magyarazni de valoszinu mivel magyarul nehezebb nekem irni rosszul fejeztem ki magam.
Ezt meg kellene magyarazni azoknak a kotsogoknek os akik a fajtatiszta+fajtatiszta kutyat "fajtajellegu keverek"-nek hivjak ha nincs torzskonyve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!