A gombos jobban kézreesik, a lapos kevésbé, de mindkettő ugyanolyan jó.
Mindenképp nézd meg őket, mert gombosból, és laposból is van, amelyik halkabb ill. hangosabb. Az én kutyám az erőteljesebb hangúra jobban reagál, de láttam már olyan kutyust is, aki elsőre félt ettől az erős hangtól, nekik elég a halkabb is.
2010. ápr. 12. 11:00
2/9 anonim válasza:
Bocsánat a kérdésért de meg kérdezhetem hogy mi ez? Nem láttam még ilyet! :S
2010. ápr. 12. 11:25
3/9 anonim válasza:
Nekem olyan van, mint az első. Állítható a hangereje. :) A barátnőmnek olyan, mint a második, annak egyféle hangereje van, azzal a gombbal pedig rá lehet csíptetni a ruhára. Az enyémen csak egy gumi hurok van, amivel ráhurkolhatod övre, övtáskára. Árban elég nagy a különbség, az enyém pár száz forint volt, a barátnőmé ezerötszáz.
2010. ápr. 12. 11:38
4/9 anonim válasza:
11:25-nek
ez egy klikker elnevezésű eszköz a kutyák tanításához használják. Az a lényege hogy amikor a kutya megcsinálja a kért feladatot meg kell nyomni a klikkert. Eztután megdícsérjük a kutyát, jutalomfalatokat adunk neki. A lényege az hogy a klikkerrel rögtön tudathatjuk a kutyával, ha nekünk tetsző dolgot csinál, hiszen minél gyorsabban érkezik a jó megerősítés a kutya annál jobban tudja azt mihez kötni. Illetve a kutya a klikker hangját idővel összeköti a dícsérettel, így mondjuk ha gyakorolunk vele, nem kell a jól végrehajtott feladatok után mindig agyondögönyözni meg kajával tömni csak megnyomjuk a klikkert.
2010. ápr. 12. 14:21
5/9 anonim válasza:
Az utolsónak: Ezt énsem tudtam mi ez a szerkezet, de nagyon jól leírtad! Szerintem 1-ed van fogalmazásból! XD
2010. ápr. 12. 14:28
6/9 anonim válasza:
Nekünk hasonló van mint az első csak sima téglalap alakú. Aki mondta hogy állítható a hangerő, leírná hogy hogyan? :) köszi.
2010. ápr. 12. 15:09
7/9 anonim válasza:
Nekem is első fajta van. Úgy lehet állítani hoigy enyémen van egy kis "tologatós" hangerő szabályozó. :) ÉS BE VAN VONALKÁZVA HOGY MERRE A HANGOSABB :)
2010. ápr. 12. 19:20
8/9 anonim válasza:
Én írtam a hangerős klikkert, nekem is olyan, mint az előzőnek, egy ilyen kis tologató van a hátulján, azzal lehet szabályozni a hangerejét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!