Mit tehetek ha a kutyám szájában fennakadt csontdarab?
Folosleges ilyesmivel allatorvoshoz rohanni. Ha kissebb kutya szetfeszited a szajat a felso allkapcsatol fog a es a masik kezeddel kipiszkalod a csontot,terdeddel a foldhoz szoritod,hogy ne kapalozzon es ha jol fogod a szajat nem tud megharapni. En ezt kozeptermetu idegen kutyaval is megcsinaltam(akkor harapott meg mikor elengedtem:)) )
Ha nagytestu kutya akkor ket ember fogja le.
Foloslegesen kar az altatot nyomni bele!
Ajaj, ott baj van a neveléssel, ha a kutya nem hagyja, hogy a szájába nyúlj. A kutyának semmi bizalma feléd.
Az én két kutyáim (amstaff keverék, és boxer) bármikor hagyják, hogy a szájába nyúljak, akár a legjobb falatokat is kiszedhetem belőle. Szép is lenne, ha rám merne mordulni bármelyik is. Ráadásul a staffi annyira süsü, hogy mindig valami olyat rág, amit nem kéne. Szedtem már ki én is a szájából megakadt csontot, és ugyanilyen módon megakadt botdarabot is.
Ha te ezt nem tudod megtenni, gyanítom félsz is tőle, akkor nincs mese, ahogy már írták, irány a doki, máshogy az a csont nem fog kijönni onnan.
14-es ha ennyire okos vagy megmagyaraznad,hogy lehet kivenni maskepp? Vagy te is annyira szerencserlen vagy,hogy nem mersz benyulni a kutya szajaba ha az radmordul? Ne gyere azzal,hogy a te kutyad jolnevelt es nem morog. Az enyem sem morog ram de itt mas volt a kerdes! Vagy nevelje meg elobb es utana vegye ki a csontot???
Allatorvoshoz meg igenis baromsag ilyen aprosaggal szaladni es ha nem mutetrol van szo en inkabb elkerulnem.
Amugy annyira jellemzo ez ratok magyarorszagiakra:)))
Nem eleg,hogy szerencsetlenek vagytok es csak okoskodni tudtok meg butak is vagytok raadasul. Tisztelet a kivetel mert akad nalatok is normalis ember csak ritkabb.
Es mielott pofaznatok bebizonyitom a lenti peldaval:
Valaszoltam a kerdesre sajat tapasztalatom szerint mert szeretnek segiteni a kerdezonek(azert van ez az oldal nem!?). Az en valaszom 0%-ban hasznos...Normalis korulmenyek kozott elmeletileg azert mert elolvastak paran akik kiprobaltak mar ezt es tudjak,hogy eredmenytelen. Ezek a lepontozok meg is magyarazzak ertelmesen a kerdezonek,hogy az en valaszom miert nem jo.
Szobal ez elmeletileg igy kellene mukodjon gondolom en.
Erre jon egy idiota es azt irja,hogy en itt csak troll vagyok....
Nahat,meglepetes! Az o valasza 100%-ban hasznos :)))))
Szoval akkor ez lenne a helyes valasz szerintetek? Valoszinu mert ha a kutya tudna olvasni magatol kikopne a csontot annak lattan,hogy milyen baromsagokat irtok ide:))
RudyV, de ha buták vagyunk, és utálod is a magyarok többségét, akkor miért jársz ide fel?
A trollos válasz 100%-ra értékelése szerintem annak a jele, hogy mennyien kedvelnek itt téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!