Kihúzták ma a fogam, de nemrég h kiment az érzéstelenîtő és odadugtam a nyelvem éreztem h maradt benne egy csontdarab. kijön magától vagy menjek vissza a kórházba jövő héten?
Nekem is volt olyan, hogy egy apró csontszilánk felbukkant nem túl sokkal húzás után, kétszer is, mindkettőre azt mondta a fogorvosom, hogy ne bántsuk (mármint jobban, mert nyilván megpiszkálta, de nem jött ki), hátha kijön magától és így is lett, olyan két hét alatt szépen kibújt mindkettő.
Mondjuk ettől függetlenül nem tudhatom, hogy neked milyen, én azért rákérdeznék a fogorvosnál, ahogy rá is kérdeztem, amikor nekem volt.
Ami a fájdalmat illeti, nem írt fel a fogorvos fájdalomcsillapítót? Én húzás után 3 napig szedtem az Apranaxot, mert ajánlották a gyulladáscsökkentés miatt akkor is, ha nem fáj. Meg antibiotikumot is kaptam mindig húzás után. Egyébként célszerű jegelni is, de csak kívülről és persze szárazon, ruhán keresztül és nem folyamatosan, mert különben lefagy az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!