Kényes a kutyám vagy beteg?
Már azt hittem reflexszerűen, hogy extra mini yorki, de megnyugodtam, hogy kozeptestu.
Én kutyám is csinált ilyet, elvittem állatorvoshoz, kiderült, hogy szürkehályog volt, és rosszabb volt a térlátása.
Az is lehet, hogy teljesen normális, de ha nagyon megakarsz nyugodni, akkor hívd fel a dokit.
Mondjuk kérdés, hogy örökbefogadott kutyáról van-e szó. Mert már bocs, de 4 éves kutyánál már csak illene tudni, hogy ez az alaptermészete, vagy most változott meg és eddig nem ilyen volt. (mondjuk ez örökbefogadottnál is kideríthető, ha rákérdezel az előző helyen) Ha most változott akkor valami történt és ki kéne deríteni. Ha ez az alap, akkor csak nem kéne ennyire kényeztetni
(A takaró, ágy, kézbőlkaja kombóból sejtem, hogy kicsit mintha el lenne kényeztetve.)
A kajánál megint kérdés, hogy eddig is ez volt, vagy most változott. Ha ez az alap, akkor egyszerű: ha nem állandóan van előtte kaja, hanem mondjuk két napig nem kap, valószínűleg a saját táljából is meg fogja enni. (Nem. Kutya nem hal éhen ha nem kap két napig enni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!