Az mit jelent, hogy mikor megsímogatom a kutyámat az egyik lábát mindig rámrakja vagy néha mind kettőt? (ha jelent valamit berni pásztor kutyus)
az én németjuhászom is ezt csinálja,,simogtom,és utána rámrakja az 1ik lábát,,
nem tudom mit jelent,,jo volna tudni
akkor most mondom, hogy mit jelent.
azok a kutyák, akik ezt csinálják, át szeretnék venni a vezér szerepét, mintha azt mondaná: "Gazdi, nem lenne baj, ha mostantól te hallgatnál rám?" ilyenkor le kell venni a lábát rólad, és a fejét megsimizni. a kanok gyakrabban szokták csinálni, de a szukák között is előfordul. nekem szuka rotim van, és ős is ezt csinálja.
21:43 vagyok
persze a simogatásnál azt szeretné, ha folytatnád, de amikor csak úgy odamegy, és rád teszi a lábát, akkor van az, amit korábban írtam.
Bizony,bizony.... Ha rád rakja a lábát, vezér akar lenni. Ha örömében körül ugrál hazajövetelkor, vezér akar lenni.
Ha netán még hozzád is bújik ilyenkor, nagyon vezér akar lenni. Kissé túlteng mostanában a vezér, meg a főnök.
Arra nem gondoltok, hogy csupán testi kontaktust akar a kutya a szeretett gazdával? Mivel simogatni nem tud, azt már megtanulta, nem nyaljuk arcon a gazdit,így csak felemelkedéssel jelzi, szeretnék az arcodhoz közel kerülni.A hátsó lábakkal érdekes lenne, így az elsőkkel tud támaszkodni.
Na, most mehet a lepontozás:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!