A kutyám harapdál, ugat, morog. Vigyem kutyaoviba?
Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 19:47
1/6 anonim válasza:
Megéri elvinni. De ne hagyd hogy harapjon és ugasson. Ha ezt csinálja pöcköld meg az orrát.
2/6 anonim válasza:
Rossz nevelëst kapott.
Kérj segítséget hozzáértő emberrel. Addig is csapj az orrára összetekert újságpapírral.
3/6 A kérdező kommentje:
még csak pár hetes
2016. jún. 4. 20:32
4/6 anonim válasza:
Attol,hogy meg csak par hetes racsaphatsz ujsagpapirral,nem szakad le a feje es ha nem neveled meg most akkor kesobb bajod lehet vele.
5/6 anonim válasza:
Igen, vidd oviba, ha meg tudod tenni. Úgy látszik, igen kevés az ismereted a kölyökkutyákról és azok neveléséről. Ha jó óvodát találsz, sokat fogsz tanulni, hogyan neveld a kiskutyádat.
6/6 anonim válasza:
Attól függ milyen fajta.ha őrző védő.harci stb.akkor jó.dolog.
Ha nem akkor nevelni ha kicsi ha nem.
De gondolom aranyos és ezt erezteted vele te vagy valaki a családban.hogy jajjjjj de cuki meg stb.erre csak még jobban meg fogja játszani magát hidd el.
Kutyás létemre én sem tudtam meg állni hogy a kis csivavat ne puszilgassam meg cuki stb.mikor morgott ugat ott.bár ne tettem volna most ugat ha kell ha nem jatsza magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!