Kutya szállítására melyik box a legmegfelelőbb?
Ez a kettő stabilan áll az autóban? Melyik lehet a jobb?
(ezek csak random méretű dobozok a kialakítás a lényeg)
Esetleg ez?
(ezt nem hiszem hogy megvenném mert baromi drága, sok helyet foglal és nagyon ocsmányul néz ki)
Az első kettő közül melyik biztonságosabb és kényelmesebb? Csak nagyobb távoknál használnánk.
Nekunk a doboz van, jol erzi magat benne mert ilyen farkasodu jellege van, ahova vissza tud vonulni es nem zavarja a mozgas (nekunk abban is alszik telen, most nem mert megsulne) viszont a szelloztetese nem az igazi.
A racs nagyon jo, szepen szellozik es vannak egesz mobil darabok is (osszecsukhato), en nem kedvelem a kutya sem ezert csereltuk dobozra.
A 3. Azt kocsiba szoktak beepiteni az nem mobil szallito eszkoz (amennyire en tudom), ilyet az rak a kocsiba aki mindenhova kutyaval jar.
A lenyeg meretre olyan legyen amiben kifejletten is meg tud fordulni (ha meg fiatal).
Igen még elég kicsi 4 hónapos amúgy nagytestű. A szőre nagy ezért lehet hogy mostanában bent nem nagyon használná de kocsiban is csak akkor amikor pl. családi program van (séta,kirándulás) az autó 5 személyes mi 5-en vagyunk, de ha nem megy mindenki akkor tud hátul ülni mert van biztonsági öves hámja. Szerintem ha nem megyünk messzire akkor simán mehet a csomag tartóba, de évente szoktunk 1300 km utazni oda és vissza ennyi és évente legalább 1x de lehet többször is. (nagyszülőket látogatjuk) Azért lenne praktikus a doboz mert nem biztonságos ha csomagok mellett ül mert kanyarnál rá dőlhet és az veszélyes szerintem.
Esetleg a padlóhűtéses doboz mennyire praktikus?
Nekem fém van, de most műanyagot készülök venni. Ha nagytestű kutyád van és nagy ketrecet kell vegyél, akkor szerintem elég macerás az összeszerelése stb... Meg hát ugye nagyon szőrös lesz az autó, plusz nekem egy idő után kezdett egy kicsit eldeformálódni a fém.
Szóval én a műanyagot ajánlanám így utólag, de mindekettőnek vannak előnyei és hátrányai is.
Ferplast Atlas Car 100
Mi ezt használjuk,a legjobb!
A tetején van két tároló fakk,póráz kefe,játék,stb.belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!