A kutyám megevett ilyen kalász szerű gazt, azóta néha furán köhécsel. Hogy tudnék neki segíteni?
Néhány napja már kiszedtem a szájából, akkor kiszedtem az összeset a kertben is, de nyilván nőtt megint, vagy talált, mert elég nagy a kert. Reggel a vizében találtam két ilyen kalász szerűséget, és reggel óta olyasmi hangot ad ki néha, mint az ember, amikor krákog, mert a torkán akadt valami. Már evett, ivott azóta, de még mindig köhécsel néha. Hiába próbáltam belenézni a szájába, már annyira lent lehet, hogy nem látom?
Le fog majd menni rendesen, vagy ki tudja majd hányni? Nem tudom, hogyan segítsek neki.
A toklásszal az a baj, hogy a mozgásra "mászik". A kiálló "szőrei" miatt tud előre haladni.
Ezt úgy kell érteni, hogy volt egy kutyus, akinek a lábujjai közé befúródott és ahogy mozgott a kutya, felkúszott a bőre alatt a könyökéig. Onnan tudta kivenni a doki.
Ha belefúródik a nyelőcsőbe, belekbe, bárhol kiköthet. Én megnézetném dokival és nem azért mert annyira parás vagyok, hanem mert a toklász tényleg nagyon sok bajt tud okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!