A labrador hobbi vagy munkakutya?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 09:33
11/15 A kérdező kommentje:
a kennel nevét nem tudom anyumék vették.
2010. ápr. 11. 19:47
12/15 anonim válasza:
Én még igazi labradort nem láttam házat őrizni-annak aki azt írta jó őrző:)
bocs az offért
13/15 anonim válasza:
A labrador munkakutya. Vadászkutyának tenyésztték ki. Még ma is használják vadászatra és egyre kedveltemm a kutyás sportok terén is mint pl agility,frizbee stb.
14/15 A kérdező kommentje:
és szerintetek tudna gombát keresni vagy ilyesmi?
2010. ápr. 14. 13:41
15/15 anonim válasza:
Munkakutyaként, és hobbikutyaként is kiváló.
Labradorokat alkalmaznak vakvezetőként, mozgássérült-segítőkutyaként, epilepszia-rohamjelzőkutyaként, terápiás kutyaként, mentőkutyaként, vadászkutyaként.
Családban, gyerekekkel is nagyon jól kijön, iszonyú ragaszkodó, nagyon igényli a foglalkozást, tanulékony,kedves, barátságos, az enyémre csak rá kell nézni, és már csóválja a farkát, és szintén saját tapasztalat, hogy makacsolni is tud.
Nekem öt évet kellett várnom, hogy megkaphassam, de megérte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!