Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A labrador hobbi vagy munkakutya?

A labrador hobbi vagy munkakutya?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 09:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Sajnos manapság már egyreinkább csak hobbi:(
2010. ápr. 11. 09:34
 2/15 anonim ***** válasza:
Munkakutya abból a szempontból, hogy vadászatra tenyésztették ki. Hobbikutya abból a szempontból, hogy a legtöbb labi nem nagyon lát vadat, még a tenyészkutyák sem, nem igazán szelektálnak ma már erre a munkavonalak kivételével (ilyen pedig szerintem nincs Mo.-n). De attól függ, mire tanítod. Ugyanabból a kutyából lehet családi kutyát is nevelni meg mentőkutyát is.
2010. ápr. 11. 09:37
 3/15 anonim válasza:
0%
szerintem is-is mert nagyon okosak,házőrzőnek is jók,de sokan tartják hobbiból is.
2010. ápr. 11. 09:37
 4/15 anonim ***** válasza:
Eredetileg munkakutya, mégpedig apportírozó vadászkutya. Soha nem volt hobbikutya! Amióta kitalálták h mennyire gyerekszerető, könnyen tanítható, nyugodt, azóta minden családnak labrador (vagy golden) retriever kell. De sajnos a manapság szaporított labradorok többsége már képtelen lenne igazi retriever munkára.
2010. ápr. 11. 09:39
 5/15 anonim ***** válasza:

09.37.nek:

"Ilyen szerintem nincsen Mo-on"

Ajánlom figyelmedbe Kökény Rita kennelét: [link]

Igazi field trial típusú kutyái vannak és olyanokat is tenyészt. Munkában kiemelkedőek, és nemcsak hazai versenyen!

2010. ápr. 11. 09:41
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor szerencsére tévedtem, mégis van. :)
2010. ápr. 11. 09:42
 7/15 A kérdező kommentje:
amyelyik tenyésztőtől mi hoztuk ott 8 kölyök volt és legalább ötöt vadászkutyának vitték kiképezni.
2010. ápr. 11. 09:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Honnan hoztátok?
2010. ápr. 11. 09:48
 9/15 anonim válasza:
szerintem sokan választják hobbinak is mert remek kutya,biztos vagyok benne hogy a gyereket vagy gazdát soha nem bántaná! nekünk is volt egy amit sajnos elloptak!
2010. ápr. 11. 09:56
 10/15 A kérdező kommentje:
hová süllyedtek az emberek? kutyákat lopnak...
2010. ápr. 11. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!