Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan érhetném el hogy a...

Hogyan érhetném el hogy a kutyám NE szeresse a gyerkeket?

Figyelt kérdés
Aki ezen a kérdésen önmagában felháborodott az inkább ne kommenteljen, mert nem érdekel. A probléma az hogy a kutya még kicsi, pár hónapos, tanítom minden hasznosra rendszerességgel, viszont a gyerekek meglátják kérdés nélkül odajönnek megfogdossák megrángatják a fülét ő pedig elég félénk kutyus és nem nagyon tudja ő se hogy kezelni a helyzetet. Én személy szerintem nem szeretem a gyerekeket, viszolygok tőlünk, már gyerekkoromban se szerettem őket, és ez nem is fog változni. Nem tudnék egy gyereket se bántani, sőt azt se akarom hogy agresszív legyen a kutya, nem is olyan fajta, csak legalább vakkantana egyet rájuk, hogy ne is jöjjenek oda. mert persze felnőtt emberek nagy része megkérdezi hogy megsimogathatja-e és meg is szoktam engedni de az anyukák nagyikák kérdés nélkül odajönnek, rátolják a babakocsit hogy a gyerek elérje a kutyát és hasonlók.

2016. máj. 29. 20:08
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
Hát, ha már tudod, min kell magadon változtatni, akkor irány az önfejlődés útján. Ha kedvesnek tartanak a körülötted lévő emberek, azzal te csak nyersz!
2016. máj. 29. 20:48
 12/23 anonim ***** válasza:
49%
Én úgy oldottam meg, hogy elkezdtem a gyereket simogatni
2016. máj. 29. 21:02
 13/23 anonim ***** válasza:
88%

Figyelj, te vagy a gazdi, a te dolgod, hogy "vakkants rájuk", hogy kezeld a szituációt. Onnantól kezdve, hogy "ne gyertek ide, mert fél", egészen odáig, hogy "nézd csak, itt szereti, ha simogatják" beleértve azt is, hogy "mindig meg kell kérdezni, hogy meg szabad-e simogatni a kutyust, mert nem mindegyik kutyus barátságos".

A normálisabb szülőket, nagyszülőket a kommunikációjukról tudod kiszúrni. Lehajolnak a gyerekhez, átveszik még 1x hogy mit kell kérdezni, hogy csak akkor mehet oda, ha a gazdi is megengedi stb.

Másrészt én nem tartom jó ötletnek a viszolygásod miatt kihagyni a gyerekeket a kutya szocializációjából. Lebabázik az egyik rokonod / barátod, átjön a szomszéd Mari néni az unokájával, neked meg van egy félős-bizonytalan kutyád és máris kész a balhé.

(Mondom ezt én úgy, hogy egy gyerekmágnes, szocializálatlan, félős, menhelyi kutyám van, én meg az embereket úgy nagy általánosságban csak messziről és nagyon limitált létszámban, korlátozott ideig szeretem.)

2016. máj. 29. 21:06
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Tanítsd meg a kutyád arra hogy "ugat" és mikor jön egy gyerek mond neki! Nekem mindig beválik:D
2016. máj. 29. 21:19
 15/23 anonim ***** válasza:
64%
És építse ki a kutya iránt bizalmas gyerekben a félelmet. Na gratulálok! (Remélem, viccnek szántad.)
2016. máj. 29. 21:54
 16/23 anonim ***** válasza:
64%

Igaza van egy korábbi válaszolónak, nem jó ha a kutyád megutálja a gyerekeket, hozzád is érkezhet gyerek, és az naaagyon kellemetlen szituáció. (és amíg nálad tartózkodik a gyerek, végig bezárva kell tartani az ebet)

Szólj rá az anyukákra, hogy kérdezzenek meg előbb!

2016. máj. 29. 22:09
 17/23 A kérdező kommentje:
Hozzám ugyan egészen biztos nem érkezik gyerek mert mint mondtam ki nem állhatom őket :D Köszönöm egyébként a tippeket, ment a zöld kéz
2016. máj. 30. 02:32
 18/23 anonim ***** válasza:
41%
Biztos nem fog előfordulni, hogy a következő 15 évben bármelyik barátod is családot alapít... olyat az emberek nem szoktak... Nekem elég ciki lenne azt mondani egy barátomnak, hogy jöhetsz de a gyerekedet hagyd otthon mert utálom őket. Nem tudom hány éves vagy, de majd olvasd vissza ezt a bejegyzést, amikor gyereked születik :D Persze vannak hihetetlen dolgok a jelenben amik megtörténnek a jövőben. Ez is olyan lesz. :p
2016. máj. 30. 07:47
 19/23 anonim ***** válasza:
60%
Mivel azt írtad elég nagyszájú vagy, nyugodtan piríts rá a drága szülőkre, hogy mégis mi az istent képzel? Mert ha a kutya fél, egy pillanatig nem figyelsz és már meg is kapta a kölköt, akkor pedig téged vesznek elő. Nyugodtan mondd h bolhás, rühös,megy a hasa, ha gyereket lát harap, kit érdekel hogy igaz e, legalább lekopnak azonnal. Az meg h meghallja egy másik kutyás szintén nem fontos, a saját kutyájával foglalkozzon, ő se szeretné ha állandóan nyunyurgatnák a kedvencét, pláne engedély nélkül. Tudom miről beszélek az én kutyusom tipikus gyerekmágnes volt a 65 kilója ellenére... hófehér bunda, nagy macifej, aranyos pofi. Jaj de cuki már visítva rohan is a gyerek, a kutyám csak néz hogy mivan, én meg amikor elkapom a kis görcs karját hogy figyelj már kisfiam, te mit csinálsz, akkor én vagyok a paraszt. Az ilyeneket el kell hajtani a fenêbe, megóvod a saját kutyád a hülyéktől, a gyereket meg egy harapástól, mert ha a te kutyod nem is de egy másik meg fogja harapni egy szép napon.
2016. máj. 30. 12:09
 20/23 anonim ***** válasza:
23%
# 18-as, én például pont ilyen vagyok, mint amit leírtál. Az egyik barátnőm amikor terhes lett, megmondtam neki, hogy ne haragudjon, őt továbbra is nagyon szeretem, de a gyerekére nem vagyok kíváncsi. Nem lett belőle sértődés, ha ő jön hozzám, vagy csinálunk valami közös programot, akkor sincs ott a gyereke. Tudja, hogy nem szeretem őket, és nem veszi magára, hogy az övével sem foglalkozom. Van aki ezt nem érti meg, de azért úgy gondolom, nem kár. (Az utálom a gyerekeket kijelentésem itt sem volt túl népszerű :D )
2016. máj. 30. 12:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!