Keverék kutyás gazdik milyen a kutyátok tulajdonságilag, miket tanult meg trükköt? 21/F
Az én kutyám puli-pumi keverék.
Nagyon aranyos, aktív, imád futni, naponta járunk sétálni, engedelmes, mindig visszajön, de ez csak nevelés kérdése.
Iszonyú okos, pár perc alatt megtanul bármit, eddig ezek vannak: ül, fekszik, marad, gyere, pacsi, integet, ötös, láb között szlalom, fordul mindkét irányba, hempereg, tolat, elkapja a labdát:D, átugrik a lábam felett, lábam között jön előre-hátra.
Szóval elég sok van, de folyamatosan tanulunk újakat, mert csak ezzel fárad el viszonylag sok időre. :)
Ül, fekszik, pacsi, állj, mehetsz, marad, búj át, szépen, hangot, gyere ide.
Foxi keverék, nagyon szeret szimatolni labdázni csak itthon lehet vele mert ha lent vagyunk akkor leköti a sok szag. Nehezen barátkozik más kutyákkal és emberekkel pedig évekig volt kutyás kis bandánk és minden rendben volt. Öregszik a kislány :) lehet azért morcosabb.
Ül,ugrik,pacsi,marad,gyere......
Imád a szabadban lenni,futni,úszni is nagyon szeret.Eléggé okos,olyan dolgokat csinál,h nem hittem volna....
Puli,pumi,meg ilyesmi fajtájú kutyák keveréke. Egyszóval juhászkutya.
Egyik kutyam: ül, fekszik, marad, gyere, hozd, halott és sétál a lábamra alva.
Másik kutyam: ül, fekszik, marad, gyere,
hozd, forog és pitizz. 13 vagyok. Nem nehéz őket tanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!