Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudnátok írni a huskykról?

Tudnátok írni a huskykról?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy huskyt de eléggé tartok attól hogy sokat hullajtja a szőrét,ilyenek.Más dolgoknak (pl tartás) már utánna néztem de erről még nem találtam semmit.

2016. máj. 28. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem ha rendszeresen van fésülve akkor max. annyira mint bármelyik másik kutya. (nekünk is husky-nk lesz :) csak mi menhelyről szeretnénk husky jellegű kutyát)
2016. máj. 28. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
29%
Hozzá tenném hogy most egy Akita kölykünk van még fiatal a szőre hasonló mint husky-é és nem igazán hullajtja.
2016. máj. 28. 16:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A szőrét én kb heti 2x - 3x fésülöm, a tenyésztő is ezt mondta hogy min 2 x kell:) bár ha fajtajellegű keverék akkor számít hogy milyen fajta volt a másik kutya...
2016. máj. 28. 16:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most is Husky keverékem van, és előtte is az volt. Hiába minden fésülés, mindig tiszta szőr vagyok ha hozzám bújik. És az udvaron is vannak szőrcsomók. Simogatásnál is mindig szőrös leszek.
2016. máj. 28. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!