Kutyának utlevel keszitese nennyi ido? Mennyi idonek kell eltelni a veszetseg oltas utan hogy kitudnam hozni kulfoldre?
Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 13:05
2/11 anonim válasza:
Az útlevelet azonnal kiállítja az orvos. Az oltásnál el kell telnie 21 napnak.
Egyébként milyen "külföldre" vinnéd?
3/11 anonim válasza:
Javítok...az első oltás után kell a 21 nap. Folyamatos oltásoknál már nincs várakozás.
4/11 anonim válasza:
Elvileg az oltási könyv = útlevél. Nekem ezt mondta a doki pár évvel ezelőtt.
5/11 anonim válasza:
Nem csak az első után! Nekem ezért kellett itthon hagynom mikor felhívtam a mávot közöltlk ,hogy külföldre nem engedik a veszettség elleni oltás nélkül ugy h 21 nap elteljen.
6/11 anonim válasza:
a gyártó által előírt vakcinázási protokoll befejezésétől számított legalább 21 nap az immunitás kialakulása – az oltás érvényessége ezen időpont után kezdődik és az immunitás befejeződéséig tart. Ha a következő oltást az előző érvényességi idején belül adták, az oltás a beadás napjától érvényes. Amennyiben a következő oltásra az előző vakcinázás érvényességi idején túl kerül sor, úgy annak beadásától számított 21 nap múlva számít érvényesnek a védőoltás.
7/11 anonim válasza:
ma 13:41
Van a "sima " oltási könyv. És van az állatútlevél. Aki tudja, hogy valaha külföldre akar menni a kutyájával, akkor érdemes az útlevelet kérni.Akkor az lesz az oltási könyv is egyben. Drágább a simánál.
8/11 anonim válasza:
az én kutyámnak csak veszettség ellenie volt megvártuk a 21 napot és simán mehetett.
9/11 anonim válasza:
És valóban az sem mind1 hova viszed mert van ahova más is kell (titer,karantén, ilyesmik) ilyen pl. Szerbia és orosz ország (titer),karantén pedig Ausztráliában van.
10/11 A kérdező kommentje:
Ausztriaba. Akkor hetfon meg kapja az oltast es ra 21 nap mire hozhatom ki,? Mit ne mondjak jo sok idő mire kell ennyit várni?
2016. máj. 28. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!