Milyen tápot tudnátok ajánlani kb 10 hetes kiskutyának?
Figyelt kérdés
Befogadtam egy keverék kutyust és szeretnék neki valami jó, és megfizethető tápot választani.2016. máj. 25. 23:28
1/4 anonim válasza:
Fides nevű kölyök tápot ajánlanám, de nálunk mar nem lehet kapni, talán máshol igen. Jelenleg a dog chow nevűt vesszük a kutyának, es másfél évesen meg mindig olyan puha a szőre, mint baba korában. :)
2/4 anonim válasza:
Én a Canun kutyatápot ajánlanám. Több fajta táp van, mindenki megtalálhatja a neki tetszőt, s szerintem árkategória-minőség- mennyiség arányban nagyon jó :) Mi ezzel etetünk és semmi baja nem volt a kutyusunknak, szép a szőre stb.
Nem tudok árat mondani, hogy mi mennyiért vettük (nem tudom Neked mi a megfizethető), de van honlapjuk ha jól emlékszem. Egy próbát megér.
További szép napot és sok örömet a kutyushoz!:)
3/4 anonim válasza:
A Josera és a Bosch is nagyon jó és megfizethető tápok. Zoofast.hu zooplus.hu ezeken általában olcsóbbak és megbízhatóak.
4/4 anonim válasza:
Royal canin startert ajánlom ha kistestű a kutyád akk kèrd a minit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!