Izületi problémás kutyusnak valami jó és hatékony szert tudsz-e ajánlani?
Figyelt kérdés
2016. máj. 22. 06:35
1/8 anonim válasza:
Attol fugg mennyi idos, ha meg fiatal (de talan idosebben is) vannak ilyen kifejezetten kutyanknak szolo rehab "tornak" amik sokat segithetnek. Erdemes korbenezni, meg termeszetesen konzultalni egy allatorvossal.
2/8 anonim válasza:
Az első jól mondja :) Mi izom építésen voltunk és tényleg használ!!!
Próbáld ki te is :) Ha kell, privatba tudod elérhetőséget adni
3/8 anonim válasza:
izom és izület egész más zöldkagyló és hasonlo izületvédők épitők
4/8 anonim válasza:
Milyen ízületi problémák? Nagyon nem mindegy.
5/8 anonim válasza:
Kérdezd meg szerintem a dokit, én a nagytestű kölyöknek zöld kagylót adok megelőzésképp, de lehet, hogy már kialakult problémára is jó.
7/8 A kérdező kommentje:
Öregecske már szegény, sokszor rándul meg a lába, sokat sántít, nehezen áll fel fekvésből, de ha beindul, akkor már nincs gond. Hosszabb járáskor hallani, illetve látni a földön, hogy kosztat a körme, vagyis nem emeli eléggé, ezért néha a körmével érinti a talajt. Doki azt mondta, hogy hát ez az öregedés, ezzel jár..Veszem neki a petissimótól a K9 full flexet, ami nagyon jó, de szerintem már több kellene...
2016. máj. 23. 08:00
8/8 anonim válasza:
Szia! Nagyon sokat segíthet, a porc és izületépítő glükozaminszulfátot, kondroitinszulfátot és MSM-et tartalmazó aloe vera ital.Ha beindulás után nem annyira fáj neki, akkor az izületi gyulladásra utalhat, amin az omega 3-at tartalmazó halolaj javíthat Jobbulást a kutyusodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!