Tudtok csepel kozeleb kutyakozmetikat, ahol NAGYON elhanyagolt puli szerű kutyát bevállalnak?
Szerintem keress meg pár budapesti menhelyet, vagy az Illatost hozzájuk kerülnek be loncsos kutyák. Kérdezz rá a kozmetikusra, biztos tudnak segíteni.
Esetleg a "Puliság" Facebook oldal adminjai tudhatnak még okosat, Netán az állatorvosotok.
Mihamarabb juttassátok el, az ösztapdt-rasztás bunda súlyos károkat okozhat.
Egyébként hogy került ilyen állapot a?
Én bár kutyakozmetikus vagyok,viszont szerintem bódítás nélkül egy idős elhanyagolt kutyát nem hiszem,hogy meg lehetne nyírni.Sokszor a fiatalokkal is sok a gond akik évente járnak. Nem,hogy egy idős talán sose látott kozmetikát kutyával.
Olyan kozmetikust keress ahol mellett állatorvosi rendelő is működik,ott be lehetne bódítani,ha szükséges,illetve lehet vannak rajta sebek is amit ott rögtön eltudnak látni!!
Menhelyektől is lehet segítséget kérni,mert ők is látnak cifra dolgokat!!
Mellesleg nem is egy emberes meló lesz ha olyan durván el van hanyagolva :(
De miért kell ezt megvárni??? Míg a kutya már szenved ???
Sose fogom megérteni.
Kérj segítséget a Kutyakozmetikusok Országos Egyesületétől:
Keresd Robit, nagyon profi. Nekem is pulim van, szuper gyorsan és jól dolgozik :)
Sikeres szépülést nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!