A TV-ben a Farm c. müsorban Gergő kutyája megölt egy kismalacot. Ő "megbüntette". Ráfeküdt, és a nyakánál csinált valamit. Mi lehetett? Mit csinált vele?
Nálam meg az nem oké, amikor a valaki a csaját kezeli úgy, mint a kutyáját (és nem a jó értelemben). Inkább legyen valaki állatbarát, mint egy bunkó. Jah, és ez a "nem oké": [link] Nem pedig az amit a srác csinál.
Amúgy tudom most jön az a rész, hogy a csaja mit művelt részegen. Vszínűleg nem is emlékezett rá, amúgy meg egy ilyen játékban ez is taktikai húzás lehet, hogy ki ismerjék ki milyen ilyen állapotba, szeretethiánnyal küszködve, de miért nem bulizott vele a pasija, és még lehetne sorolni, de ez nem tartozik a kérdéshez, csak megelőzésképpen írtam a leendő ilyen válaszolóknak.
Amúgy engem nem érdekel, mert én amúgy sem nekik drukkoltam, szóval most sem nekik drukkolok se nem nagyon nézem már.
A kutya helyzetére reagáltam itt ebben a kérdésben, és a kutyának van ugye gazdája is, alapjáraton nyugodt a kutya, barátságos, ez mind szép és jó, de bizonyos igényeit a gazdája nem tudja kielégíteni, ami alapszükséglete a kutyának, mert vadászásra van kitenyésztve, az élelmezésről nem is beszélve itt ebben a játékban. Na pápá, jó csevegést.
Hmm, hát ahhoz hölgyként is kéne viselkedni, hogy hölgyként kezeljék, nem egy utolsó kis szajhaként végigmenni minden pasin ország-világ előtt, 3 gyerekkel a háta mögött, úgy hogy közben egy házas ember szeretője xd Másnap meg úgy lapít mint xar a fűben, meg nyomja az érzelmi zsarolást százzal, még a srác kérjen elnézést mert nem felügyelt a harminc-akárhány éves felnőtt (?) anyukára. A megcsalás az megcsalás, elég szánalmas dolog a piára fogni (minek iszik aki nem bírja?).
De hát az nem baj, csak az a nem normális aki szereti a kutyáját (Y) Bárcsak a nőnek a gyerekei helyzetére reagálnál te is ekkora vehemeniával, nem azon hogy valaki mit csinál a saját kutyájával, mert tudtommal azzal senkinek nem árt. Bár még mindig nem tudom mikor volt ruha a kutyán vagy mikor történt csókolózás a kutyával, de frissítsd fel a memóriám ha történt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!