Malamut mennyire alkalmas terület őrzésre?
Figyelt kérdés
A szakirodalom azt írja, hogy nem alkalmas. Viszont itt már többször olvastam hogy igenis védelmez. Múltkor láttam egy malamutot ami nagyon hevesen ugatott az utcán elmenőkre. Nekem Husky keverékem van, tudom hogy a husky nem jó terület őrzésre, és tapasztalom is, viszont a malamut erősebbnek tűnik fizikailag és agyilag is.2016. máj. 20. 14:20
1/3 anonim válasza:
Ugatni ugat egy csivava is mégsem alkalmas erre. Igazából valószínűleg nem menne neki a betörőnek!
2/3 anonim válasza:
Nem arra való.
Az, hogy ugat, semmit nem jelent. Illetve, mint jelzőkutya beválhat, ha ugat, jelez, de komolya védelmet ne várj tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!