A ti kutyusotok hoggy viselte az ivartalanítás után a tölcsért?
Az én kanom nem kapott tölcsért.
Azt mondta a doki, hamarabb gyógyul, ha nyalogatja a sebet.
Kb 2-3 nap alatt rendbe is jött.
Nálunk voltak műtét utáni komplikációk (kan kutyánál), így közel 2 hétig viselnie kellett a gallért. Illetve, kétszer levettem róla, mikor oda tudtam rá figyelni, gondoltam kényelmesebb neki, ha kicsit megszabadítom tőle. Mind a két alkalommal el akarta kezdeni nyalogatni a sebet, így azonnal visszakapta. Az első két napban nehezen közlekedett vele, de a saját érdekében rajta kellett hagyni. Egy hét után már ugyanúgy futkározott vele, mintha rajta sem lenne. :)
Szóval ha azt mondta a doki, hogy legyen rajta x napig, akkor legyen úgy. Látni fogod a gyógyulást, és megpróbálhatod levenni te is, hátha nem érdekli a seb, de ha piszkálja, akkor vissza kell rá tenni.
Először mindennek nekiment, aztán rájött, hogy a szűkebb helyekre is be tud menni, ha tolat :) Amúgy meg igyekezett kétségbeesett pofákat vágva rávenni, hogy szedjem már le róla, de nem sikerült neki.
Valaki mesélte, hogy az övék annyira megsértődött, amiért nem vették le róla, hogy befeküdt a sarokba arccal a fal felé és amikor kaját dugtak az orra elé, elfordította a fejét :)))
Elarulna nekem is valaki,hogy a 4-es valaszolo miert lett lepontozva?!
Jo tudom a valaszt:
Mert itt sok az idiota barom
De csak ugy feltettem a kerdest:))
Amugy a kerdesre visszateve,harom kutya es egy macska volt ivartalanitva nalam,egyik sem viselt gallert,pulcsit,urhajosruhat es mindenik csak elso ejszaka volt bent a hazban megsem lett semmi bajuk...veletlen csupan? NEM
Nem mondom az ilyen kis szobacirkaloknal lehet,hogy hasznos az a galler de ha zavarja ot akkor en nem kinoznam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!