Hogyan működik a BARF etetés?
Tudom hogy nyers etetés és disznót nem kaphat.Oldal linkeket nem kérek azt magamtól is találok.Valaki aki tapasztalt az segítsen.
Először is milyen zöldségeket gyümölcsöket lehet adni? (lehet én vagyok a hülye, elfogadom, de sehol nem találtam leírást)
Belsőséget muszáj adni mellé? (vagy elég ritkábban is?)
Biztosan nem lesz baja a nyers hústól?
A BARF etetés mellé kötelező vitamin kiegészítőt venni? (paszta vagy hasonlók)
és egy mellék kérdés: Mit gondoltok arról hogy a kutya elvadul a nyers hústól? (személy szerint butaságnak tartom de falun mindenki ebben hisz)
lépj be ebbe a csoportba és minden kérdésedre választ kapsz:) nagyon jó dokumentumok vannak!
Alma, répa.. Kb bármi, avokádót ne!
Nem muszáj, én heti 1x adok neki
Nem, nem lesz.. Vadat 2 hét után adj neki, az én kutyám egyszer nem lett beteg a Barftol
Én zöldkagylóport adok neki
Neeeem :D nem vadul el , ez butaság
jó BARFozast
Köszönöm szépen :) én szoktam paprikát is adni de megfőzöm hogy puha legyen. Még egy kérdés: a kutyus 3 és fél hónapos. Nem túl fiatal?
(azért döntöttem BARF mellett mert bármilyen tápot veszek vagy nem eszi meg vagy kihányja, ha pedig megpuhítom hasmenése van. Akitől kaptuk maradékkal etette szóval nem tudjuk miről átszoktatni. Csak a nyers etetés vált be, a széklet szép és nem hányja ki)
Ha valakinek van tanácsa szívesen "meghallgatom" :) (nem olcsó tápot vettem neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!