Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok a spánielekről?

Mit gondoltok a spánielekről?

Figyelt kérdés

Csak szerintem ilyen neveletlenek, rosszak és buták vagy csak én találkozok ennyi ilyen spániellel? Tudom, hogy vadászkutyák voltak régen gondolom ezért okosak is. Lehet, hogy csak a környezetemben élő spánielek ilyen hülyék? Azt is gondolom, hogy nevelés kérdése de akkor ennyire nehéz lenne nevelni? Mert komolyan én itt még csak rossz spániellel találkoztam.

Van olyan aki semmilyen kutyát nem fogad el megy neki szét akarja szedni. Van aki nagyon rossz meg se lehet fogni. Ellenkezőjét csinálja amit mondanak neki. stb. Ennyire elcseszték volna vagy alapból ilyen fajta?

2010. ápr. 9. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%
Nekem is spánielem van...htá tény hogy nem okos, nem szaltózik hármat parancsra, de én imádom. Nagyon szeretetre éhes, bújos, ekdves kutyus, bárkinek nekimenne ha a gazdiját bántanák (próbáltuk, vicces volt :) ) Nekem többet számít ha a kutya ilyen szerető mintha parancsra bohóckodik... Bár tény hogy néha kicsit zavaró hogy nem lehet elszoktatni a ekrtásásról, de összességében imádom :)
2010. ápr. 9. 18:40
 12/13 anonim ***** válasza:
A spánielt haszánlják terápiás kutyának is, ha buták és nevelhetetlenek lennének, akkor nem lehetne erre használni.
2010. ápr. 10. 19:20
 13/13 anonim válasza:
Okosak,szépek,könnyen taníthatók bár néha rosszak is tudnak lenni!:)
2010. aug. 24. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!