Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 3 éves kutyám akinek...

Van egy 3 éves kutyám akinek nagyon jó barátja lett a macskám, miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Eddig sosem volt kanos a kutyám,egyszer csinált meg egy nőstény kutyát kb 1 éves lehetett... de ami 1 hete megy az már abnormális... a hím macskámat akarja meghágni aki már teljesen beleőrül abba hogy a kutya miért változott így meg,eddig együtt aludtak stb... mit tegyek???
2010. ápr. 9. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:

ivartalanítás??akkor nem tengenének benne a hormonok.

egészségesebb is lenne, nem csinálna fel több szuka kutyát, stb.

2010. ápr. 9. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:

A kutyád ledominálja a macskát, kifejezi, hogy őfelette áll a rangsorban.

(Bár ez dominancia, de ha tüzelő szuka van a környéken, az rásegíthet a túlzottan hiperaktív, domináns viselkedésre.)

A fedezés, pároztatás nem segít rajta, eszedbe ne jusson, csak rontasz a helyzeten!

A megoldás az ivartalanítás.

2010. ápr. 9. 15:17
 3/5 A kérdező kommentje:

Én is gondoltam rá,de sajnálom szegényt...az azért rossz élmény lehet neki:( egészséges,aktív,érzékenylelkű de nagyon szerető kutyus:) félek hogy ez nyomot hagyna benne:(

Nem engedjük szuka kutyákhoz,vagyis nincs alkalma találkozni velük,csak kapun keresztül:) az udvarban tarjuk,nagy helye van szaladgálni és mindennap visszük sétálni az erdőbe,mert közel van,és nagyon imád ott futkározni:)

Befogadtunk 1 éve egy kiscicát,alig tudott totyogni,mivel aprócska volt nem tudta hogy a kutya aki után szaladgál az tulajdonképpen nem az anyja,csak fázott és félt ezért odabújt a kutya szőréhez:D a kutyusunk pedig hamar megszerette,kezdett kialakulni egy közös szimpátia(szeretet) köztük! 1 éve már elválaszthatatlanok,együtt alszanak,játszanak,esznek!

De a kutyámra rájött a párzási láz és a cicán tölti ki...nyalogatja,és próbálja meg****,másik macska nem érdekli egyáltalán,de nekem van egy olyan gyanum hogy a szuka kutyák sem igazán:S nem értem miért lehet ez:( a macskám teljesen kivan már:( sokszor szerencsére játéknak fogja felXD félek hogy elege lesz a cicának és nem fogja barátnak tekinteni többet a kutyust:(

kérlek segítsetek,mit tegyek?!

2010. ápr. 9. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

az ivartalanítás nem hat rá negatívan. embereket is műtenek, tudod jól.

most mi a jobb?

az, h tengenek benne a hormonok, és nem közösülhet(amit pedig nagyon jól tudja, h milyen érzés, mert egyszer már átesett rajta), és hagyod így szenvedni?

vagy az, h ivartalanítod, és nem fogja érezni, h mennyire hiánya van, ha megérzi pl., h egy szuka kutya a közelben van??

Neked se lenne jó, ha pl. nagyon kívánnál valamit, tudod is milyen jó érzés, mégsem teheted.

Inkább akkor ne érezd a kívánatot, nem?

:)

az én kutyusom is ivartalanítva lett, csak annyit érzett, h húzódik a seb, de semmi mást.

azóta is nagyon vidám, játékos.

PLusz, azt is mondják, h visszakapják a kutyusuk a gyermekkorukat, ami nem egy hátrány:)nem beszélve a rákról, ami sajnos igen gyakori a kan kutyusoknál is.

hátha ez még segít:

[link]

2010. ápr. 9. 15:40
 5/5 Akiteki ***** válasza:

Egyik kutyám fiatal még,3 éves. tenyészteni szerettem volna.

Múlt héten napokig hányt és folyamatosan duzzadt volt a pénisze. A környéken tüzel néhány szuka. Inkább ivartalanítottuk, mint hogy hagyjuk szenvedni szegényt. És egy csomó betegséget megelőzünk vele. Ne kínozd a kutyádat. Szegény már a macskára is rágerjed, pedig az nem is tüzel.

2010. ápr. 9. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!