Hangszálműtéttel kapcsolatos tapasztalat? Utána mennyire némul meg a kutyus, ill. mennyi, milyen erős hangja marad?
A hangszál műtött kutyának szinte semmi hangja sincs, maximum egy ici-pici nyekergés, nyüszögés, lihegésszerű hang, de legnagyobb százalékban csak némán nyitogatja a száját.
Nem lehet neveléssel rendbe hozni?
Vagy ugatás gátló nyakörv?
Én ismerek hangszál műtött kutyát, és bár tudom, a kutyát nem zavarja, meg a fajtársaival is tud kommunikálni, de annyira borzalmas látvány, annyira rossz érzés ránézni... (csak személyes vélemény).
A hangszálműtét állatkínzásnak minősül, hasonló probléma miatt kerestem több állatorvost is, egyik sem vállalta, azt mondták hogy tiltja a törvény, csak illegálisan tudod megcsináltatni. A kutyának új a hely, ti is, a zajok is,meg fogja remélhetőleg szokni, nekünk segített a bach virág csepp, igaz, csak akkor ugatott, ha egyedül hagytuk.
Két hétig tartott, addig kértük a szomszédok türelmét.
2 PINCSINK van.
Ilyen gondunk van most nekünk is,de csak az egyikkel.
Vettünk nyakörvet...Semmit se használ..
Ráadásul itt Németországban csak napi 10 perc a türelmi idő.Utanna jön a komoly bünti.😓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!