Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Royal canin puppy lamb rice...

Royal canin puppy lamb rice hogy néz ki?

Figyelt kérdés
azaz ami a csomagolásban van.Olyan helyen vettem a kaját a kutyámnak,ahol nem csomagban adják,hanem kimerik.A royal canin elég jó,de mégis 200 ft körül volt fél kg,és elég olajos volt a táp.csak tudni szeretném,hogy azt adom-e a kutyámnak,amit hiszek.Nem mindegyy,mert csirkeallergiás.
2010. ápr. 9. 11:42
 1/10 anonim ***** válasza:

azt nem tudom hogy néz ki, de 400ft-ért sehol nem veszel egy kg royalt, szóval valami nagyon sántít.

a mini adultot tudom hogy néz ki, én 1400ft-ért veszem kg-ját kimérve.

2010. ápr. 9. 11:59
 2/10 anonim ***** válasza:
A bárányos tápok elég zsíros tapintásúak( a bárány faggyúja miatt, ami nagyon értékes és jól hasznosuló zsiradék), úgyhogy az stimmel. Az ára már kevésbé....Biztos hogy ennyibe került? Bocs, de már nem emlékszem, hogy néz ki...
2010. ápr. 9. 12:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Elég apró szemű, szabályos, tehát minden szem ugyanúgy néz ki, viszonylag sötét színű. Egész kellemes illatú, és kicsit tényleg olajos tapintású.

Vízben áztatva ilyen:

[link]

2010. ápr. 9. 12:03
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm.igen,emlékszem,ki volt írva,hogy 400 valamennyi/kg.Kölyök csivinek vettem,úgyhogy fél kg-t kértem,és mégis meglepődtem mikor azt mondta a eladó hogy 200 valamennyi...kis szemű sötétbarna,de ha közelről nézem valamelyik hatszög,de nem nagyon látszik.A fél kg-ban volt egy darab sárga háromszög.
2010. ápr. 9. 15:18
 5/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem royalt adott ennyi pénzért:S
2010. ápr. 9. 18:06
 6/10 A kérdező kommentje:

megnéztem a blokkot,248ft 50dkg.Csináltam képeket.

[link]

[link]

2010. ápr. 9. 19:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Vegyél máshol is és hasonlítsd össze! Vagy menj vissza és kérdezz rá, hogy lehet hogy ennyibe kerül? Egyébként a zsák stimmelt? Nem lehet hogy félreértette? Ha át akart volna verni, akkor drágábban adta volna.

Egyébként a bárányos Dog Chow szemcséi /is/ hasonlóak, az ilyesmi árban is van...

2010. ápr. 9. 21:06
 8/10 A kérdező kommentje:
nem értett félre,elég sokat magyaráztam neki,és abból a tárolóból vette ki.Bp-i vagyok,de Érden vettem,szóval mostanában nem nagyon tudok visszamenni.Köszi a választ.
2010. ápr. 9. 21:23
 9/10 anonim válasza:
ez a Dog Chow puppy-s tápja kép alapján. Tuti hogy nem Royal
2010. ápr. 11. 15:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi vettünk már RC-t is, és úgy emlékszem, hogy az laposabb szemekből állt, de már régen volt, úgyhogy lehet csak beképzelem. Viszont a Dog Chow tényleg kísértetiesen hasonlít a képen mutatottra. Szerintem is vegyél máshol is RC-ből egy kis csomagot, és hasonlítsd össze, már csak önmagad megnyugtatására is vagy épp tanulságképp...
2010. ápr. 11. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!