Moszkvai Őr kutya és Berni Pásztor kutya kijönnének egymással?
Figyelt kérdés
Nemeket nem döntöttem még el.
"KÖLYÖK-kutyák".
2016. máj. 12. 22:58
1/11 anonim válasza:
Nem igazán fajta függő, hanem szocializáció és nevelés. Ha meg kölyök koruktól együtt vannak akkor ha eljön az idő lerendezik, hogy ki a főnök. DE mindenképp ivartalanítsd őket. Ha azonos neműek lesznek, akkor a dominanciaharcok elkerülése érdekében (még ivarérés előtt érdemes). Ha meg ellenkező neműek, akkor meg a felesleges szaporulat elkerülése miatt mindenképp jó lenne.
2/11 anonim válasza:
Nem. A moszkvai lekalashnyikovozza a másikat.
3/11 anonim válasza:
Miért akarod pont ezt a két fajtát, ha fingod sincs egyik természetéről sem? Divatkutyás majom vagy ?
4/11 anonim válasza:
Neveléstől függ, nem fajtától.
Ivartalanítani célszerű őket.
5/11 anonim válasza:
Azért a Moszkvai elég kemény természet és nagyon nehezen tűr meg mást maga mellett még szocializálva is. A berni pásztort bedarálná valószínűleg.
De tényleg divatból akarsz ilyet?
A berni pásztort kevésbé ismerem, de a moszkvaihoz kemény kéz és jellem kell
6/11 A kérdező kommentje:
Asszonynak a Berni a kedvence, nekem a Moszkvai.
mindkettőnknek volt már "olyan" kutyája korábban.
2016. máj. 13. 10:09
7/11 anonim válasza:
Moszkvai őr inkább egygazdás, szolgálati kutya. Emberekkel kijön, többi állattal nem tudom mennyire. Egyik ismerősömnél tanyán van KÁJ+Moszkvai, és ott a KÁJ a sokkal dominánsabb, többször megharapta már a Moszkvait, falkában a KÁJ dominánsabb mint ez a Moszkvai, amelyiket én ismerem, de ha idegen jön, vagy mikor mi oda megyünk akkor a Moszkvai akar minket eltemetni, KÁJ az megmorog meg max ugat egy kicsit, de egy idő után azt is abba hagyja, ha ott maradunk és nem távolodunk el.
8/11 anonim válasza:
Barátnőmnek egy beagle és egy moszkvai-ja van. Semmi gond nincsen.
9/11 anonim válasza:
8: egyelőre. Majd amikor a moszkvai beköpi a beaglet a kgb-nél és jön értük a fekete autó, na akkor lesztek igazán bajban. Mentek a kutyamunkatáborba.
10/11 anonim válasza:
A Berni jobb választás.
Amúgy szocializálás függő
Szerin egyezetek meg,mert nem tudtok semmit semelyik kutyáról.
Én a bernit csak ajánlani tudom. A másikról nem sok mindent tudok,de azt igen ,hogy rengeteg különbség van a két fajta között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!