Néha nincs elegetek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Jó jó lehet ez a magamféle önző hülyeség de titeket nem idegesít hogyha a kutyátok úgy viselkedik mint valami nyomorék macska? Nekem yorkshire terrierem van. 7 éves és k***ára finnyás. Nem képes sétálni az utcán ha a beton beszívta a vizet és olyan egy kicsit. Kunyerál egy ropiért és mikor adom neki nem képes a végébe beleharapni b***meg hanem ott szarakodik.
ilyenkor nagyon felcs*sz hogy egyáltalán ittvan, veletek csinálnak ilyet a kutyáitok?
2016. máj. 12. 16:58
11/12 anonim válasza:
Esőben az enyém sem szeret sétálni de már alakul ha kicsit esik akkor jön nagyobb körre is. Járdán megy de a vizes fűbe be kell húznom. Volt idő amikor picit idegesített hogy esik az eső és nem lehet vele haladni, de már megszoktam így imádom. Nincs más ami zavarna benne.
12/12 anonim válasza:
Hahaha, ez jó :D
Nekem a csivavám volt ilyen :D Ott szuggerált meg kuncsorgott a kajáért, de ha végül adtam pl. sonkát (!), akkor elfordította a fejét, hogy neki ez a sz.r nem kell! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!