Néha nincs elegetek ilyenkor?
Jó jó lehet ez a magamféle önző hülyeség de titeket nem idegesít hogyha a kutyátok úgy viselkedik mint valami nyomorék macska? Nekem yorkshire terrierem van. 7 éves és k***ára finnyás. Nem képes sétálni az utcán ha a beton beszívta a vizet és olyan egy kicsit. Kunyerál egy ropiért és mikor adom neki nem képes a végébe beleharapni b***meg hanem ott szarakodik.
ilyenkor nagyon felcs*sz hogy egyáltalán ittvan, veletek csinálnak ilyet a kutyáitok?
Hahaha XD
Az én kutyám nagyobb, de minden büdösbe belehempereg, de ha kicsit vizes a föld, akkor már nem ül le :D
De engem nem ilyenkor idegesít a "létezésével", hanem mikor aludnék és nonstop ugat XD
Nem idegesít, csak néha fárasztó. Mint pl amikor sietnénk, de ő még szöszmötöl, vagy nem szeret eső után a vizes fűben pisilni :P De hát na, ezzel nem lehet sokat tenni.
Viszont vannak dolgok, amik a gazdi "gyengesége" miatt alakulnak ki, pl a finnyásság, mert a gazdi be van tojva hogy éhenhal a kutya egy nap alatt, inkább elé rak gyorsan valami mást, ahelyett hogy kivárná amíg éhes lesz az eb. Vagy a kunyerálás is tipikusan egy olyan dolog amit azért csinál a kutya, mert a gazdi hagyja neki. Csak nem értem, akkor mire fel a kutyát szidja?
én néha azért el tudnák fogadni egy finnyás kutyát :)
az enyém épp az ellenkezője, mindent felzabál, de tényleg mindent... a sima undorító ízű féreghajtót úgy adom be neki h csináltatok vele pár trükköt és odadobom neki. rögtön felszippantja :)
van egy macskám is, na ő tényleg finnyás... de eldöntöttem h nem fogok ezen pattogni, mert úgysem éri meg, amíg normális alkata van.
Nevelés kérdése minden.
Nekem is kistestűim vannak,nem finnyásak,nem hisztiznek,mert normálisan vannak nevelve!
a 14 évesnek alig van foga ő már nehezen rág így ha bármit is kap tudom nem fogja 1 mp alatt befalni.
5 évessel nincs ilyen téren baj.
Tegnap zuhogó esőben sétáltunk, kimondottan élveztek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!