Ha kint 20-22 fok van, kibírnak a kutyák fél órát a kocsiban? Àrnyékba parkolnék, meg tennék be nedves törülközöt vagy valami hideget.
Figyelt kérdés
Sajnos nincs senki, aki vigyázni tudna rájuk abban a fél órában, messze az otthonunktól. Eléggé aggódom.2016. máj. 9. 12:07
1/16 anonim válasza:
Most voltam hivatalos ügyeket intézni. Mikor kinyitottam a kocsi ajtót, megcsapott a fülledt meleg. Gondolj bele: bundán ott bent fél órát?
Inkább vedd ki őket a kocsiból, kösd ki valami árnyékosabb helyre. Vagy csak oda ahova nem tűz a nap, adj neki vizet és jó lesz az úgy.
2/16 anonim válasza:
Meg lehúzod az ablakot és nem hagyod őket felügyelet nélkül. oké?
4/16 Koplárovics Béci válasza:
Ha süti a nap az autót, akkor biztosan nem. A külső hőmérséklettől szinte függetlenül felmehet 50-60°C-ra az álló autóban a hőmérséklet (ha 5°C lenne akkor is!). Ha árnyékban áll, akkor nem melegszik fel (ennyire) az autó, de a levegő akkor is elfogyhat fél óra alatt. És fél óra alatt az is változhat, hogy hol van árnyék! Az a minimum árnyékban, hogy az ablakok legynek néhány centit lehúzva (remélhetőleg ha kutya van a kocsiban, nem próbálják ellopni/feltörni).
5/16 anonim válasza:
Parkolj árnyékba, és húzd le az ablakot.
6/16 A kérdező kommentje:
Mélygarázs esetleg?
2016. máj. 9. 13:01
7/16 anonim válasza:
Mélygarázsban semmi gond. De résnyire legyenek lent az ablakok.
8/16 anonim válasza:
Jó a mélygarázs is, bár annak a levegője nem valami egészséges. Szerintem bármit is csinálsz, hagyj a szélvédőn egy papírt, hogy mikor hagytad ott a kutyákat, mikor mégy értük, és mi a telefonszámod. Nehogy valami buzgó arra járó állatvédőket hívjon, akik jófejségből csinálnak pár százezer forintos kárt a kocsidban, és elviszik a kutyákat.
9/16 A kérdező kommentje:
Megtudtam, mélygarázs nincs a környéken sajnos. :(
Ha nem lesz jobb ötlet, akkor kettönk közül valaki nem megy az esküvöi szertartásra és vigyáz a kutyákra.
Senki se aggódjon, imádom a kutyáimat és semmit sem kockáztatok, ha az egészségükröl van szó. :) Próbáltam kicsit érdeklödni a témában, köszi a válaszokat. :)
2016. máj. 9. 13:20
10/16 A kérdező kommentje:
Felügyelet nélkül kikötve sem hagyom öket, képtelen lennék végigülni nyugodtan a szertartást, hogy nem tudom mi van velük.
2016. máj. 9. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!