Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Állatkínzás:Ezért mi jár?

Állatkínzás:Ezért mi jár?

Figyelt kérdés

A kutya nem volt senki nevén "hajléktalanul" volt elkönyvelve.

Minden oltása megvolt kivéve az évi.

Az is most lett volna beadva.

Szóval, van az önkormányzat és a tanácsból az alpolgármester intézkedett hogy üssék agyon a kutyát.Szószerint!!!!

Két embert lefizetett italall hogy menjenek be a portára és üssék agyon.

A polgármester persze semmiről sem tudott.

Szóval bementek a kutyáért belerakták egy zsákba kihurcolták a dombra és ásóval agyonütötték.

Több szemtanú is van.

Ezért szerintetek jár valami?? Érdemes eljárást indítani??

2010. ápr. 8. 19:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Felelentes azonnal a rendorsegen!
2010. ápr. 8. 19:23
 2/21 Akiteki ***** válasza:
100%
Rendőrség! Tanúkkal együtt.
2010. ápr. 8. 19:24
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg vannak tanuk, akkor igen. A polgármester valószínűleg megússza, de a két embert legalább pénzbírsággal sújtják.
2010. ápr. 8. 19:24
 4/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Nem csak pénzbírságot szánnák ezeknek az embereknek !!!

Egyébként télleg vannak szemtanúk mivel egy hosszú soron lakunk így mindenki látta

2010. ápr. 8. 19:26
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Feljelenteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha van több szemtanú is, akkor különösen!!!!!!!!!!!!

(Ha féltek az alpolgármestertől, akkor meg média! Vegyétek fel a kapcsolatot a fókusszal, naplóval, mindennel, amivel lehet és a neten hozzájuttok az elérhetőségeihez!)

A feljelentés fontos, mert ha nem tesztek semmit, a rendőrség magától nem fog csinálni semmit és akkor azt hiszik az elkövetők, hogy büntetlenül tehetnek ilyesmit!

Ezért börtönbüntetés járhat! (sajnos a legtöbb esetben nem szabnak ki csak felfüggesztettet, vagy pénzbírságot, de ha nem tesztek semmit, akkor még ennyit sem kapnak!)

Az állatvédelmi törvényünk semmit nem ér, ha az ilyen eseteket nem követi feljelentés és így a megfelelő hatóságok nem tudnak róla. Van a rendőrségnek név nélkül hívható tanúvonala, ott is lehet bejelentést tenni!

Kérlek, TEGYETEK FELJELENTÉST! Ne menjünk el az állatkínzások mellett szótlanul, mert ha így teszünk, soha semmi nem fog változni, nem fog tudatosodni az ilyen gazemberekben, hogy amit tesznek, az bűn!

Kérhetem, hogy majd számolj be itt a fejleményekről?

Segítek, amiben így ismeretlenül tudok!

2010. ápr. 8. 19:26
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen felkell jelenteni.CSak azért érdekelne ,hogy akik látták az egészet, azok miért nem csináltak semmit?:O
2010. ápr. 8. 19:32
 7/21 A kérdező kommentje:

Mindenképp feljelentést teszünk, ezt nem fogjuk hagyni egy kis tacskó kutya volt senkinek nem ártott nagyon szerették mindenhol.

Sokan meg is könnyezték.

Holnap még kérdezősködünk ezügyben és még szerintem holnap felhívjuk a rendőrséget!

Na meg még az a pláne hogy a portámra is bejöttek úgy hogy nem voltam itthon.

2010. ápr. 8. 19:33
 8/21 A kérdező kommentje:

látták hogy a zsákot húzták a földön és ásó volt az egyiknek a kezébe.

Egyébként én sem értem ezt , hogy mért nem csináltak semmit..De holnap minden kiderül , remélem.

2010. ápr. 8. 19:35
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell jelenteni és aki ezt csináltatta és megcsinálta azokkal is ezt kellene csinálni.Szemét banda.
2010. ápr. 8. 19:35
 10/21 A kérdező kommentje:
Ezzel én is így vagyok , de nagyon mélyre tudnak süllyedni az emberek az italért.
2010. ápr. 8. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!