Mini bullterrier kan kölyök kutyát hol tudnék vásárolni és mennyiért?
Figyelt kérdés
Konkrét helyet netes oldalt elérhetőséget várnék, mert sehol nem találunk. Köszönöm2016. máj. 8. 14:55
1/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Mi az hogy "mini" bullterrier? Csak én nem hallottam még ilyen fajtáról?
5/9 anonim válasza:
létezik ilyen keress rá a googleval. (én se tudta, hogy létezik rákerestem és láss csodát) na de kedves kérdező beírtam a google-ba hogy mini bullterrierr és az első találat pont 1 kennel volt, azért valljuk be ezek szerint nem tettél túl nagy erőfeszítést. Egyébként érdemes minen kennelt/kennel tulajdonos a honlapok alapján a facebookon is lecsekkolni (az inaktív honlapokat is), mert sokan már ott hírdetnek
7/9 A kérdező kommentje:
De sok erőfeszítést tettem. :) Egyiknél sincs, vagy méregdrágán.Ami nem reális.
2016. máj. 10. 06:33
8/9 anonim válasza:
A drága kutya hosszú távon olcsóbb. Mentett bullterrierünk van, az orvosi költségeiből egy egész falka törzskönyves, díjnyertes bullterrierünk lehetne. Allergiás, ekcémás, ízületi gyulladás miatt sokszor a séta alig megy. Most épp a megmagyarázhatatlan fogyását derítjük fel, eddig semmi, de legalább sok pénzt hagytunk az orvosnál. Esőben alig lehet kivinni, mert a víztől véresre marja magát. A különbség, hogy mi tudtuk, mit vállalunk. Te nem tudod mivel jár az olcsó kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!