Husky vagy Malamut?
Figyelt kérdés
Ha választhatnátok melyiket választanátok és miért? Esetleg tapasztalatok?2016. máj. 7. 00:37
1/7 Angelu$ válasza:
Malamut, egyszerűen csak azért, mert szerintem szebb kutya.:)
3/7 anonim válasza:
És huskyt választanám a 2 közül, volt is egy keverékem. Sajnos már nem él, de a létező legelegánsabb kutya volt, még viselkedésében is.
De ha arról van szó, hogy veszek egy kutyát, akkor a menhelyről hoznék.
6/7 anonim válasza:
Nekem volt két malamutom. Én mindenképp ezt a fajtát ajánlom, egyszerűen ők igazi társak. Ha szomorú vagy, nem hagynak egyedül, ha bántani akarnak téged, ők bárkivel szembeszállnak. Egyszer mikor sétáltattam az egyiket, három kóbor kutya ránktámadt, de ő megtépte mindhármat rendesen, pedig közben ő is megsérült, de engem megvédett. Szerintem malamutot vegyél, nem bánod meg! Egyébként, ha hozol hozzá valamilyen más állatot, többnyire még idősebb korában is hozzászokik, nálunk nem bántotta az új macskát, sőt barátok lettek.
7/7 anonim válasza:
Mindekettő aranyos,de mind másik szempontból.A HUsky kisebb,kecsesebb,de ő is ugyanolyan jó társad.A malamut erősebb,és nagyobb,és valamivel jobb védelmező,ahogy az előző írta.Én ha a helyedben lennék mind a kettőt megvenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!