Ezzel a táppal valóban inkább csak, , kiszúrok" a kutyámmal?
5 éves kan franciabulldogomnak Panzi Hypoallergen tápot vásárolok, de a mai napon az eladó finoman megpróbált lebeszélni róla, mondván, hogy ez ugyanúgy csirke származékot is tartalmaz, és amúgy is egyáltalán nem hipoallergen, csak rá van írva.
Nem szeretnek rosszat a kutyámnak, de a drága táokat se engedhetem meg magamnak egyetemista lévén. :/
Tippek-ötletek, hogy mi lenne neki a legjobb?
...
Valoszinuleg rairjak, kockaztatva egy durva pert, ha nem is hypoallergen.
Komolyan, mit szol bele az elado, ha csak ennyit tud?
Teljesen jó táp!
Nekünk is az egyik kutya ezt eszi :)
Eddig volt baja a kutyádnak??
Amúgy ha nem allergiás a csirkére akkor tök mindegy,hogy van e benne csirke származék vagy nincs.
Amúgy sem kockáztatnak a gyártók. Ha egy csirke allergiás kutyának adják majd kijön az allergia és kivizsgáltatják,hogy a táp tartalmazott csirkét akkor le is út fel is a gyártónak,kamu szöveget nem írhatnak rá a zacskóra!!:)
Némelyik állatos boltban az eladóknak halvány fingjuk sincs semmiről.
Csak azért bizonytalanodtam el mégjobban, mert itt egy kérdésnél is olvastam mar valakitől, hogy nekik az orvos mondott hasonlóakat erről a tápról. A csirkétől hasmenés-e lesz, és vakarózási tünetek lesznek. (Arcát kidörzsöli)
Allergia teszt egyébként nem volt még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!