Kérdés, mennyit van naponta sétáltatva, mozgatva? Szabad futás, játék más kutyákkal, feladatozás? Indulás előtt és hazaérkezés után jól le kell fárasztani a fenti dolgokkal.
A lakásban pedig el kell keríteni neki egy részt, ahol nem tud rombolni, ellátni sok rágnivalóval, amikor egyedül marad.
2016. ápr. 5. 15:05
2/11 anonim válasza:
Elvinni olyan kutyaiskolába, ahol foglalkoznak viselkedési problémás kutyákkal, vagy házhoz hívni erre alkalmas kiképzőt. Lehet segíteni a problémán, de nem neten három mondatban.
2016. ápr. 5. 15:06
3/11 anonim válasza:
Olvass utána a szeparációs szorongásnak. Ja, és ne a kutyi legyen a főnök!
2016. ápr. 5. 15:18
4/11 anonim válasza:
Nálunk is ez van, és egyáltalán nem ő a főnök! Én se tudom mit csináljak vele, pedig direkt úgy megyünk el akár a boltba is, hogy előtte fél órát lenn labdázik!
2016. ápr. 5. 15:24
5/11 anonim válasza:
Az ilyen kutyával nem fél óra labdázás kell, hanem annyi játék, hogy már fel se tudjon állni. Az én 5 hónapos kutyámnak fél óra meg sem kottyan.
Őt be szoktuk adni heti 1-2 alkalommal kutya napköziben.
Ha onnan hazajön, akkor egész este alvás van és még másnap is nyugodtabb :)
2016. ápr. 5. 15:30
6/11 anonim válasza:
És akkor labdázzak vele órákat hogy fél órára le tudjak menni a boltba? Kicsit sántít ez a dolog... szerintem senki nem csinálja ezt. Mert nem arról van szó hogy bírjon ki egy 8 órás munkaidőt, hanem max 1-2 órát egyedül.
2016. ápr. 5. 15:33
7/11 anonim válasza:
Ja és azt elfelejtettem, hoy nem napi egyszer, hanem 4x van fél óra szabad rohangálás és mozgás neki.
2016. ápr. 5. 15:37
8/11 A kérdező kommentje:
Napi 3x es kb egy fel orat szoktam vele kint lenni es estefele meg kb 1 orat. Van neki nagyon sok jateka meg csontja meg minden de ha itthon hagyjuk akkor nem jatszik veluk meg semmi. Meg egyebkent o elvan itthon mert ha 5 oram van es utana haza erek akkor meg alszik es nem rosszalkodik de ha 6 oram van akkor meg utanna gondolom kialudta magat es rosszalkodik. Hetvegen meg kb 2-3 orakat szoktunk vele kint lenni es jatszik masik kutyakkal de ha megunja akkor meg mar nem lehet lefarasztani mert kint meg a labdajaval se foglalkozik.
2016. ápr. 5. 16:22
9/11 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy több órát kell játszani, fél óra nyugiért. Lehet gyorsan is pl.: 15 perc intenzív tanítás, 15 perc nagyon intenzív játék ( Ha tud apportozni, az nagyon jó ehhez). És min. 30 perc séta, de én biciklivel szoktam futtatni a kutyámat, elég gyorsan (min.30 percig). Meg még függ a: kutya fajtájától, nagy mozgásigényű-e , lakásban van-e, ha igen kicsibe, vagy nagyba, mekkora a kutya? ( kb. ezeket a tényeket kéne megnézni)
2016. ápr. 5. 18:18
10/11 anonim válasza:
Hát igen, ezt mondom, hogy fél órát intenzíven fut, akkor jövünk fel, ha már nem hozza a labdáját, hanem csak fekszik a fűben és liheg. Ha meg elmegyünk, arra jövünk vissza, hogy farigcsálja a fa szekrényt. Pedig kinn vannak a játékai.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!