Mitől ugymond "őrül" meg bent a kiskutyam?
van egy lassan 1 eves ozpincs kutyusom,benti... de neha azt szokja,hogy vagy ki be rohangaszik orulten,jo gyorsan a szobabol,vagy fel az agyra,gyorsan viszza az o helyére,utana ugyanez megismetlodik,es orulten kaparja a hazat...
amugy a kutyusom lány :) jo nezni,de olyan vicces :D
Még gyerek :)
kb.2 éves korára állítólag megkomolyodnak a kutyák addig még elég gyerekesen tudnak viselkedni.Az én kutyám most kb.4-5 éves és még mindig gyereknek érzi magát.
addig tényleg ne vidd ki amig nincsenek meg az oltásai.de azt max 4hónapos korára meg kellett hogy kapja.????és még nem sétáltattad?érdekes,de még hozzászoktathatod.hámot vegyél neki,és ne legyen szoros.csak ugy poráz nélkül otthon is add rá,had szokja.aztán porázzal.nekem az egyik kutyusom megállt.nem akart elindulni,ha pórázon volt.aztán egyszer jött egy másik kutya,és ugy örült neki,h odafutott hozzá.és azóta sétálunk.
nekem yorkijaim vannak,és ők is meg szoktak így "őrülni".ez csak játék.és kergetik egymást 1000el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!