Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen a természete az akita...

Milyen a természete az akita kutyusoknak?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek:))

http://www.youtube.com/watch?v=BXUF67O44TI

2010. ápr. 7. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Domináns, nem szereti a többi kutya társaságát általában.
2010. ápr. 7. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Első kutyának semmiképpen nem ajánlom.Nem domináns gazdának sem.Sokat kell vinni sétálni ,kutyaiskolába.Szökdösős ugyanis. Nekünk volt már 3 is.Kicsit agresszív (nem velünk, de kisebb kutyákkal utcán stb.)mert sajnos nem igazán foglalkoztak vele a szüleim.Én meg még kicsi voltam.

[link]

2010. ápr. 7. 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Élőben még csak néhányszor láttam, de videón én is láttam olyat, hogy eléggé ugatós típus. Ezek szerint agresszív is...:=(

Viszont gyönyörű kutya!

2010. ápr. 7. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
De csak idegen(vele tiszteletlen)kutyákkal.A gazdáival nem agresszív.Meg ha együtt nő fel más kutyával akkorsem.Tényleg szépek.Nekünk is mind szép volt.Meg a mostani is szép.:D
2010. ápr. 8. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem akita kutyusom volt míg a kedves cigányok el nem lopták:(

Ez volt a veszte. Nagyon barátságos kutya volt mindenkivel. Oda ment a kerítéshez és simogattatta magát.

Rendkívül család centrikus.

A spániel kutyusommal is rendkívül jól kijöttek.

És minden más kutyával akit meglátott az utcán.

Nagyon szerettem ezt a kutyát, de valamiért nem kéne többet ilyen fajta:(

Irtózatosan meg lehet szeretni (mint bármilyen más kutyát) és annál nehezebb tőle megválni:(

Nagyon hiányzik és nagyon szerettem:(

Mindenki csak rosszat mond ezekről a kutyákról, de szerintem csak sokat kell velük foglalkozni és jól szocializáltak kell hogy legyenek!

Remélem segítettem:)

2010. ápr. 8. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!