Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Felnőtt kutyát hogy lehet...

Felnőtt kutyát hogy lehet megtanítani, hogy hozz vissza a labdát?

Figyelt kérdés
Nem hozza vissza, hanem lefekszik vele, maximum elvenni tudom tőle, de nem hozza oda nekem.
2016. ápr. 28. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
akkor az azt jelenti, hogy ő nem szeret labdázni, van ilyen kutya. Megtaníthatod neki, de nem fogja élvezni/ szeretni szóval szerintem hagyd keress vmi más játékot, amit nem csak "kényszerből" hanem szeretetből csinál:)
2016. ápr. 28. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem amit írt, az nem azt jelenti, hogy a kutya nem szeret labdázni. Nem azt mondta, hogy nem rohan utána, hanem azt, hogy nem hozza vissza, csak rágcsálja. Na most szerintem az előbbi az, ami a labdázás szeretete, az utöbbi meg az, amit meg lehet tanítani neki. Amelyik kutya nem szeret labdázni, az le se sz@rja, ha eldobod, utána néz, aztán annyi :)
2016. ápr. 29. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Veszel a kezedbe még egy labdát. Aztán, amikor eléri az eldobottat, mondod neki, hozd, és megmutatod a kezedben lévőt. Türelem játék, mert lehet, néhányszor labda nélkül megy vissza hozzád. Akkor rászólsz, nem...és ismét "hozd".

Ne dobd túl messzire eleinte. Ha egyszer is beviszi hozzád a labdát, eldobod neki a kezedben lévőt.

2016. ápr. 29. 11:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat.

Nem is labdával szoktunk játszani, hanem mindenfélével: pl. műanyag flakonnal, mert az jó hangot ad, amikor eldobom. Ezt azért mondom, mert nem hiszem, hogy ne szeretné. Nagyon szeret ráugrani, akkorákat ugrik rá, hogy néha meg se tud állni a lendülettől és továbbcsúszik szegény. :) Csak aztán nem adja vissza. Úgy játszottunk eddig, hogy akkor elvettem tőle, és újra eldobtam. csak ez nem jó, mert elkezdett mindent félteni, pl. ha kap valami finom falatot, látom rajta, hogy fél, hogy majd azt is elveszem tőle, pedig ételt soseveszek el így tőle, csak játékot.

2016. ápr. 30. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen erősen el kell kezdened megtanítani a kutyádnak, hogy amit elkérsz, azt oda KELL adnia.
2016. ápr. 30. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!