Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért harap a staffordshire-m?

Miért harap a staffordshire-m?

Figyelt kérdés
Van egy 7 hónapos amerikai staffordshire-m és amikor meglát folyamatosan ugrál rám és harap... nem erősen csak úgy "játékból". Igazából eléggé idegesítő, amikor az ember kiöltözik és ráugrál... próbáltam már, hogy rápöccintek az orrára, de nem használ, úgyanúgy harap! Bántani pedig nem akarom! Hogyan szoktassam le erről? Vagy lehet fél tőlem? Köszönöm a tippeket!
2010. ápr. 7. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

az lehet a baj hogy nem te vagy a falkavezér...ő fölötted áll és úgy érzi ezt megteheti mert ő a nagyobb.

szerintem olvass kutyapszihológiát vagy menjetek kutyasuliba:d

2010. ápr. 7. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azert ugral es harapdal, mert meg kolyok es jateknak veszi. Ez azert baj, mert nem sokara felno es fajdalmas lesz a harapasa. Muszaj lesz megtanitanod ra, hogy ezt nem szabad, meghozza surgosen.

Leirom diohejban a lenyeget, aztan belinkelek egy oldalt, ahonnan tokeletes videokat lehet letolteni, ami bemutatja, hogyan kell leszoktatni. Kb egy ora alatt jon le egy resz, de erdemes megnezni az elso 20-at , mondjuk.

Szoval ha hazaersz, fondd ossze a kezed a mellkasodon, ha a kutya ugral es harap, akkor forditsd neki hatat mindig. Ne foglalkozz vele, ne figyelj ra, ne szolj hozza, meg csak annyit se, hogy: "Ne!" Egy kis ido mulva, mikor latja, hogy a probalkozasai nem celravezetoek, akkor fel fogja adni es lehiggad. Amikor elvonult, akkor lehet csak udvozolni.

Itt az oldal, kulonoskeppen a 6.reszre: Diesel, a Husky

es a 3.reszre: Pongo, a Dalmata, hivnam fel a figyelmedet.

Jo tanulast es szorakozast!

2010. ápr. 7. 19:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Na, a linket meg elfelejtettem kuldeni :D

Tessek:

[link]

2010. ápr. 7. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Megoldást találsz a problémára benne: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. ápr. 8. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:
én is amstaffos vagyok! bár nekem nyugodtabb tipus! tied kicsit hiperaktiv! de megkéne tanulni vele ,hogy nem a lekvár tette el a nagymamát! ha rászolsz legyen rend!
2010. ápr. 9. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!