Mit tegyek ha egésznap esik az eső és nem tudom ki vinni a kutyámat szarni?
Ha ezt komolyan kérdezted akkor:
Vidd ki nyugodtan esőben is. Fog székelni, ha kell neki.
Én hóviharban is sétáltattam a kutyát, amíg még volt kutyám.
Bizonyos dolgokat vállalunk az állattartással. Ez van.
Két lehetőséged van:
-fogsz egy esernyőt (ez egy olyan cucc, ami megvéd téged az esőtől, nem egy új találmány) és kiviszed a kutyát, aki le se sz@rja, hogy pár percig esik rá az eső
-megvárod, amíg bent végzi el a dolgát (előbb-utóbb bekövetkezik, addig szenved szegény) és feltakarítod
Az utóbbival rosszabbul jársz amit a 12. írt, mert könnyen rákaphat. mondjuk meg is érdemelnéd.
De ha nem akarod, hogy szapuljunk, akkor kérlek áruld már el, hogy mi a jó nyavalyáért nem lehet kivinni esőben? Védd meg magad, mert addig úgyis kapod az igét.
Én nagyon élvezem, hogy a kutyák nem hagynak ellustulni, hóban sárban esőben ki kell dugni az orromat, és sosem érzem nyűgnek.
Nálunk a két kutya abszolút nem megy a vizes fűbe,de a ház előtt homokos rész van, és kb 10 percre hozom le őket míg elvégzik a dolgukat. Itthon fárasztom őket,ilyenkor. Most eléggé rövidre van nyírva a szőrük. Nagyon fáznak. Nem is tenne jót ha 5 fokban bőrig áznának.
Ettől függetlenül egy rövidke időre le kell vinni.
Latod nem reszletezted a kerdest es felreertettek teged.
Szoval eloszor is ird le,hogy miert szarsz a kutyadat kivinn kakalni es utana,hogy mi koze ennek az esohoz.
ugy talan kielegitobb valaszokat kapsz.
vidd ki szarni.
az enyém is utál esőben sétálni, még nálam is jobban, de nem érdekel, akkor is kimegyek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!