Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha egésznap esik...

Mit tegyek ha egésznap esik az eső és nem tudom ki vinni a kutyámat szarni?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 27. 16:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha ezt komolyan kérdezted akkor:

Vidd ki nyugodtan esőben is. Fog székelni, ha kell neki.

Én hóviharban is sétáltattam a kutyát, amíg még volt kutyám.

Bizonyos dolgokat vállalunk az állattartással. Ez van.

2016. ápr. 27. 17:12
 12/17 anonim ***** válasza:

Két lehetőséged van:

-fogsz egy esernyőt (ez egy olyan cucc, ami megvéd téged az esőtől, nem egy új találmány) és kiviszed a kutyát, aki le se sz@rja, hogy pár percig esik rá az eső

-megvárod, amíg bent végzi el a dolgát (előbb-utóbb bekövetkezik, addig szenved szegény) és feltakarítod

2016. ápr. 27. 17:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az utóbbival rosszabbul jársz amit a 12. írt, mert könnyen rákaphat. mondjuk meg is érdemelnéd.

De ha nem akarod, hogy szapuljunk, akkor kérlek áruld már el, hogy mi a jó nyavalyáért nem lehet kivinni esőben? Védd meg magad, mert addig úgyis kapod az igét.

Én nagyon élvezem, hogy a kutyák nem hagynak ellustulni, hóban sárban esőben ki kell dugni az orromat, és sosem érzem nyűgnek.

2016. ápr. 27. 17:44
 14/17 anonim ***** válasza:

Nálunk a két kutya abszolút nem megy a vizes fűbe,de a ház előtt homokos rész van, és kb 10 percre hozom le őket míg elvégzik a dolgukat. Itthon fárasztom őket,ilyenkor. Most eléggé rövidre van nyírva a szőrük. Nagyon fáznak. Nem is tenne jót ha 5 fokban bőrig áznának.

Ettől függetlenül egy rövidke időre le kell vinni.

2016. ápr. 27. 19:52
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
csak egy tanyasi hülyegyerek kérdése, akinél előbbre tartotta az anya a kutyáit, és most próbál itt kompenzálni valahogy.
2016. ápr. 27. 20:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Latod nem reszletezted a kerdest es felreertettek teged.

Szoval eloszor is ird le,hogy miert szarsz a kutyadat kivinn kakalni es utana,hogy mi koze ennek az esohoz.

ugy talan kielegitobb valaszokat kapsz.

2016. ápr. 27. 21:23
 17/17 anonim ***** válasza:

vidd ki szarni.

az enyém is utál esőben sétálni, még nálam is jobban, de nem érdekel, akkor is kimegyek vele.

2016. ápr. 28. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!